• hırvatistan'ın pag adasında düzenlenen bir elektronik müzik festivali. organizatörleri aynı zamanda time warp, fade in gibi event'leri de düzenleyen cosmopop, dolayısıyla nispeten daha underground isimlerden oluşan bir line-up anlayışları var. mainstream'ci tayfadan nefret edenlerin avrupa'daki son kalelerinden biri.
  • bu sene sanırım dünya üzerindeki en iyi lineupa sahip elektronik fest. 1 hafta gidip dönüşte amatem'e yatmalık tam.

    2018 line up first releasei şöyle;

    adam beyer
    adriatique
    agoria
    âme [dj set])
    amelie lens
    binh
    butch
    charlotte de witte
    chris liebing
    d'julz
    dana ruh
    dixon
    dorian paic
    eats everything
    enzo siragusa
    ıan f.
    jackmaster
    jamie jones
    jennifer cardini
    joseph capriati
    kölsch
    konstantin
    len faki
    loco dice
    luigi madonna
    maceo plex
    marco carola
    meat
    nastia
    nicolas lutz
    pan-pot
    peggy gou
    praslesh
    recondite [live]
    rhadoo
    ricardo villalobos
    richie hawtin
    rødhåd
    ryan elliott
    seth troxler
    solomun
    sonja moonear
    sven väth
    tale of us
    valentino kanzyani
  • bu sene katilmayi planladigim, line up i hic insan isi gibi olmayan festivaldir. daha önce gitmis olan varsa genel tavsiye alabilirim.
  • 2022dekine gidicem
  • geçen sene gidenlerin mesajlarını bekliyorum.
  • exit için sayfalarca entry girilip burada hiç bilgi olmaması üzdü biraz. festival dönüşü edit yapacağım 2023 için biletler alındı. daha önce gidenlerden konaklama-ulaşım vs. gibi genel konulardaki tavsiyelere acigiz

    edit: gidildi. ben önermiyorum bu festivali. gitmeyin. inanılmaz kalabalık, ve festival değil de sanki 5 gece boyunca aynı mekanlara bilet almışım da evden çıkıp ona gidiyorum gibi hissettim. kalabalık olması bir tomar insan geldiği için degil bu arada, event'in düzenlendiği clublara bakarsanız hepsinin göt gibi ortak alanı olduğunu görürsünüz. biz çok araştırma yapmadan alalım abi ne güzel adada festival diye yorumlamıştık ama pazarladıkları gibi bir etkinlik değil. ayrıca bir tane kücük suyu 5€ satıyorlardı. inanılmaz sıcak ve kalabalığın içinde ne kadar su tüketmeniz gerekiyor tahmin edebilirsiniz :) awakenings vs gibi kaliteli festivallerde size suyunuzu refill yaptıran musluklar varken burada bir club'tan digerine geçerken suyunuzu çöpe attırıyor oçlar. awakenings bilerek yazdım çünkü fiyat olarak hemen hemen aynı. genel olarak techno ve festival kültürüyle alakası olmayan bir ortam vardı, clubbing severim loca moca takılırım derseniz tam size göre kesin gidin. giderim diyenlere de vip ticket öneririm, içeri girerken ve tuvalette sıra olabiliyor, bunun artısı var. hepsinin ötesinde sizi donunuza kadar(gerçek anlamda fener tutup bakıyor) arayan rüşvetçi bir sivil vardı bir çok insanı patlattı amk hırvatı. papaya club girişinde pusuda bekliyordu. her şeye rağmen gidiyorum diyenlere daha detay bilgi veririm elimden geldigince.
  • bu bir festival degil ayni anda bir cok konserin oldugu eventtir, festival alani sahilde bir kac beach club. cadir alani vs yok, istanbulda evden cikisla festival alanina ulasim yaklasik toplam 24 saat suruyor zagreb uzerinden. ortami kotu ingiliz kizlari ve kotu hollandali cocuklar. adada yicek dogru duzgun bisey yok. evde kaliyorsunuz ayarlayip, arkalara dogru ev bulmali nispeten uzak veya baska semtlerden otobusle gidilebilcek yoksa sabaha kadar edm ve mor isik eslik eder size. ammmaaa burdaki line up gercekten baska yerde yok, ben her seye katilmicam dort bes sey sectim gidip onlari dinlicem gerisinde keyfime bakcam denirse mis gibi olur. mesela benim gittigim yil acilis aksaminda kobosil vardi, kapanis gunduz dj koze falan degdi gibi genel olarak.
  • 2024 için bilet almıştım ancak izin alamayacağım için biletimi aldığım fiyattan satıyorum.
    yurt dışından ilgilenen olursa: https://www.ticketswap.com/…&utm_medium=manualshare
    yurt içinden ilgilenen varsa yeşillendirebir.
hesabın var mı? giriş yap