• sony mobile communications, sony corporation'in mobil alandaki kurumsal bacagidir. urunler ise sony xperia markasi altinda cikacaktir.
  • android için yaptıkları arayüz, kesinlikle samsung'un touchwiz'inden defalarca daha başarılı olan sirket. en basitinden uygulamaları alfabetik sıralamaya izin veriyor.
  • yıllar önce almış olduğum dandik bir sony ericsson marka cep telefonuyla başladığımız ilişkiyi az önce yolladıkları "dreamscape, sizden yanıt alamazsak, bu sony mobile'dan alacağınız son e-postadır" başlıklı e-posta ile bitirme kararı almışlar. burukluk mu desem, yalnızlık mı desem bilmiyorum; çok tuhaf duygular içerisindeyim.
  • ayrılık mailini sarsılarak gözyaşları içinde okudum.

    "sizden yanıt alamazsak, bu sony mobile'dan alacağınız son e-postadır

    merhaba

    sony mobile'da müşterilerimizin gizliliğine saygı duyarız, bu yüzden yalnızca bizden haber almak isteyen müşterilerimize e-posta göndeririz.

    sony mobile'dan ürün haberleri ve özel teklifleri almak istiyorsanız, aşağıdaki kutuyu tıklar mısınız? daha sonra fikrinizi değiştirmeniz durumunda, bize e-posta göndererek veya e-postalardaki 'abonelikten çık' bağlantısını tıklayarak abonelikten çıkabilirsiniz.

    aşağıdaki kutuyu tıklamazsanız, size bundan sonra e-posta göndermeyiz."

    son cümlenin yanına bi de :((( yapsalarmış tam olacakmış. bu ne la böyle aramazsan ben de seni aramıyorum tripleri, sony de kezban'a bağlamış iyice. ya bebeyim, 10 seneden fazladır birlikteyiz, sen varken başka hiçbir telefona bakmadım bile, ne ayrılması, senin ağzın ne söylüyor?! bırak tribi, git bi çay koy da içelim hadi.
  • son james bond filmi olan skyfall'un resmi sponsoru. akıllara zarar bir reklam kampanyasına imza atmışlar. filmi izlemek için gittiğiniz sinemada kurulan sony ericsson xperia standında ücretsiz içecekler dağıtılıyor. almış olduğunuz içecek ile koltuklarınıza oturduktan sonra sony ericsson xperia 'nın su geçirmez akıllı telefonunun anlatıldığı kısa bir fragmanı izliyorsunuz. eğer şanslıysanız skyfall'u izlemeden önce harika bir süprizle karşılaşıyorsunuz çünkü dağıtılan ücretsiz içeceklerin bazılarının içinde fragmanda tanıtılan sony sony ericsson xperia telefonlar bulunuyor. görmüş olduğum en yaratıcı reklam kampanyalarından biri. yalnız kampanyanın türkiye ayağı falan varsa maaşını gözünü hiç kırpmadan sinema biletine yatıracak binlerce insan ortaya çıkabilir.

    http://youtu.be/yg8ayw-odyk
  • özgün tasarımlı,kaliteli malzemeli,f/p bakimindan iyi ve diğer markalara göre nispeten daha iyi yazılım desteği sunan ancak pazarlama yapmayı bilmeyen şirket.
  • uefa şampiyonlar ligi'ne 2015-2016 sezonu itibarıyla sponsor olmuşlar. htc ne olmuş haber yok
  • kullanici hatasi nedeniyle bozulmus olan telefonumun gerekli tum parcalarini ucretsiz bir sekilde degistirmis ve musteri memnuniyetine verdikleri onemle gonlumu fethetmislerdir. hatta bozuk olmasa da yine kullanici hatasi nedeniyle telefonun estetik gorunumunu bozan diger parcalarin da degisimini yaparak yok artik dedirtmistir.

    80 kusagi olarak sahip oldugum sony sempatisini daha da percinleyen japon devinin yine eski şaşalı gunlerine donmesi temennisiyle.
  • (bkz: #57120964)
hesabın var mı? giriş yap