• insan süsü verilmiş elektronik ses kayitlarinin çalıştığı müşteri hizmetleridir.

    sony ürününüz ile ilgili probleminizi sürekli olarak "üstlerine ileten" veya "bu konu ile ilgili size geri dönüş yapan" bu yetkililerin aslinda sosyolajik bir deneyin parcasi belçika ajanları olmalari imkani mevcuttur.

    yani günler sorunlu ürünümle ilgili şikayetimi sessiz sedasiz dinleyip sonra bana o yuvarlak ve amacsiz (sorununuzu inceleyecegiz, size geri dönecegiz, üstlerimize iletecegiz vs.) cümleleri kuran insanlarin beni delirtmekten başka ne amaci olabilir ki!!!
  • psp nin kullandığı hafıza kartı modelinden bir haber müşteri hizmetleridir. ayrıca memory stick pro duo nun boyutundan, mevcut kapasitelerinden de haberleri yoktur.ne sorayım ki bunlara sony kaç harften oluşup,içinde kaç sesli harf vardır mı?
  • sorununuza cözüm bulamamalarina ragmen sizi üstlerine baglayamayacaklarini tekrar edip duran müşteri hizmetleridir.
  • walkman'im ile ilgili bir fabrikasyon hatası nedeniyle yardım istediğim ve ilk seferimde iyi bir elemana denk geldiğim için sorunumu çözen müşteri hizmetleridir. garanti süresinin dolması sebebiyle çakallık peşinde koşan teknik servisin benden ücret talep etmesi üzerine aramıştım. beni daha sonra arayacağını söylediğinde pek inandırıcı gelmemişti. bu nedenle farklı elemanlarla tekrar tekrar görüştüğümde hepsi bahaneler uydurarak beni savuşturmaya çalıştı. ancak 2 gün sonra dönüş yapan bu iyi eleman* sorunumu çözmüş bir şekilde beni aradı. ne diyim teşekkürler*.
  • hep kötü şeyleri ve tecrübeleri kolay ve hızlı paylaşan bir toplum olarak iyi şeylerin de aynı ölçüde paylaşılması taraftarı olarak hep bu konuda yazarım. bunlardan bir tanesi de sony müşteri hizmetleri. daha önce vaio ve fotoğraf makinası için de aramışlığım ve ortalama bir memnun kalmışlığım olan servis hizmeti.
    geçen pazar günü sony müşteri hizmetlerini bir kez daha aradım ki pazar günü tatil günü demek. neyse yaklaşık 35 sn. sonra telefon açıldı. hanım kızımıza dedim ki;
    -müzik sistemim var, tv var ama kullanma kılavuzu ingilizce yollanmış, türkçesi yok.
    -hmm normalde olması lazım yoksa da biz yollayalım, dedi.
    -tamam, dedim (şaşırdım algılayamadım).
    dün elime ulaştı türkçe kılavuz . 3 günde ki bu hız, müşteri hizmetleri yaklaşım falan. beni afallatacak kadar memnun etti. hala hizmet veren kurumlar var demek ki.
  • psn ile ilgili olarak 25/11/2017 tarihinde oluşturduğum şikayet kaydına ilişkin olarak hala çözüm üretmeyen ancak birkaç gün daha bekleyin, çözülür deme terbiyesizliğini gösteren kurum.

    basit bir soruna 6 ay boyunca menfi/müspet bir çözüm getirmemekle rekor kırmayı hedefliyor olmalılar.
hesabın var mı? giriş yap