• milletin çakma ya diyerek expera z5 diye dalga geçmelerine rağmen, sony'nin xperia z5 telefonunun çift sim kartlısı olup, model numarası e6633 tür. sony türkiye sayfasında dahi bilgisi bulunmazken sony eurasia garantili alıp kullananlar vardır, işte kanıtıdır efendim.
    zannımca tr piyasasına yeni girdiği için böyle oluyor dedirtendir..
  • canım telefonum. kaç bin defa yere düşürsem de zarar görmedi. önceki telefonumu (bkz: sony xperia z) birkaç kere yere düşürmüştüm, pek bir hasar görmemiş olsa da son düşürüşüm de(tamam çok sert bir şekilde düşmültü kaldırıma) ekranı mahvolmuştu. az önce ise bu telefonu aynı şekilde düşürdüm. hiçbir şey olmadı. zaten telefonu alırken telefonu anlatan kişi ne kadar sağlam olduğundan bahsetmiş hatta tüm gücü ile ekrana vurmuştu. gerçekten öyleymiş.

    seni seviyorum canım telefonum.
  • 2016 yılında aldım. hala kullanıyorum.
    sıkıntısı var mı? evet var. biraz fazla ısınıyor. ama hala donma yok. kapanan uygulama yok. düzgün bir şekilde çalışıyor.

    3 yılda kaç kez düşürdüm. neler geldi başına neler! üstelik ekranda koruyucu da yok. ama görseniz bir tane çizik yok camında. kısaca bu satırları yazdığım ve sevdiğim telefonum. keşke şarjın daha fazla gitse diyeceğim ama 3 yıl oldu. bataryanın değişmesi gerek sanırım.
hesabın var mı? giriş yap