• bir nevi p2p tv olayı. küçük bir program ile çeşitli kanalları windows media player ile izliyorsunuz ama ne kadar çok kullanıcı varsa o kadar kesintisiz oluyor(muş). deniyoruz.

    ekleme: dogruymus. 512 adsl ile 300kbs lik videolu bir yayını 5 dk dır kesilmeden izlemekteyim.
  • nba playoffs 2007'nin kesintisiz olarak izlenebileceği süper olay..
  • televizyonculuğun geleceği olarak görülüyor. doğrudur. yakın gelecekte anten, uydu vs yerine direkt olarak internet üzerinden seyredilecek bütün yayınlar. bu aynı zamanda herkesin kendi evinde tüm dünyaya yayın yapabileceği yayın platformları yaratabilmesi anlamına gelecek. filmler, diziler, her tür yayın internet üzerinden yapılabilecek. youtube'un dünyadaki tüm uydularla birleşerek 24 saat canlı yayında olduğunu düşünün. öyle bir şey işte.

    son 10 yılda iletişim inanılmaz ilerlemeler gösterdi. sopcast'i görünce önümüzdeki 10 yılda daha da hızlı ilerleyeceğini, dünya'yı çok daha küçük bir küre haline getirerek, bildiğimiz tüm yaşam düzenlerini değiştireceğini öngörmek zor değil. kimbilir belki bundan 100 yıl sonra dünya sosyoloji tarihine baktığımız zaman rönesans ve reformun yaptığı kadar kapsamlı değişikler yaratacak.

    ama şimdilik bize tek katkısı gece uykumuzu elimizden alıp, her akşam minimum iki nba play off maçı izletmesi oluyor. eminim dünya için daha faydalı amaçlarla kullananlar da vardır.

    bonus olarak da (bkz: sipru)
  • '2007 nba playoffs live' kanalı sayesinde nba maçlarınının 3-4 dakika geriden de olsa takip edilebileceği program. bu gecikmenin nedeni programın yayın yapabilmek için buffering yapmasıdır. maçları anlatan spiker çince konuşmaktadır ve maç aralarında gösterilen reklamlar çince dilinde yayınlanmaktadır. programın içinde spor kanallarının yanında yüzlerce dizi, sinema, belgesel, müzik kanalı vs de bulunmaktadır. ayrıca program üzerinden radyo dinleme olanağı da mevcuttur.
  • state-ul futbol. jose arcadio buendia sayesinde varligindan haber oldum. geberdim lan mac izlemekten. a$iri futbol yuklemesinden olucez. izle izle bitmiyor anasini satayim. damardan almaya ba$licaz birazdan futbolu. bugun 21 mac gorunuyor programda. son zamanlarda internet dunyasinda denk geldigim en muazzam olay. i$te boyle zamanlarda erkek oldugum icin a$iri seviniyorum. futbol guzel $ey.

    edit : bugun 6 mac izledim galiba. 7 de olabilir. pek iyi hissetmiyorum kendimi. "anne!! gelirken mutfaktan cizgiye inip bi bardak su getirir misin?" falan diyicem. kendimi ender geli$en osasuna ataklari gibi hissediyorum.
  • türkiye'deki maçlarda çok sağlıklı çalışacağını sanmıyorum, ne de olsa netlimiter bağımlısı bir internet kitlesine sahibiz.
  • bütün sözlük ahalisinin yüklendiğini düşündüğüm hede.

    ne kadar izlenirse o kadar düzgün çalıştığı söylendiğine göre işte ekşi sözlüğün gücü budur arkadaş. galatasaray maçında 5 saniye düzgün çalışabilen program şu an beşiktaş maçında hiç kesilmeden ve bariz şekilde görüntü kalitesi galatasaray maçına oranla yükselmiş şekilde çalışıyor.

    bu gidişle lig tv bu programın en düzgün kanalı haline gelir.

    (bkz: türkün gücü)
  • digiturk'un büyük ihtimalle abone numaralarını ekrana vererek yayın yapan kişiyi tespit edeceğinden dolayı, şu an maç yayınlayan kişi için gayet de riskli program.
  • çok da mükemmel bir nba göstergeçidir..kasım'da buralar daha fazla entry'lerle dolacak.. yalnız digiturk'un maçlarının şifresiz izlenmesi garip geldi bana, bir hata olmalı bu işte, eğer yayılıp giderse bu digiturk'un kulağa muhtemelen kapatılacaktır.. lakin nba 7 gün 24 saat izlenebiliyor.. geçen sene maç kaçırmadık bağlantı 1 mbit iken.. pek faideli bir şey gerçekten..
hesabın var mı? giriş yap