• b2b altcoin. sessizce gelen kasırga. ıco yaptılar ve 11 m dolar topladılar.
  • yatırım tavsiyesi olmamakla beraber, an itibariyle bugün yatırılacak 100 liranın 2019'da 10 bin lira olma ihtimali (yani 100 katına çıkması) yüksek olan ethereum token'i, kısa adı sphtx.

    neden böyle bir ihtimal var? çünkü bu oluşumun arkasında general electric bile var.

    şu an sadece etherdelta ve qryptos.com'da mevcuttur. toplam 150.000.000 adet token vardır. ön görülen marketcap'i 20 milyar dolardır. bu da demek oluyor ki fiyatı 100 dolara ulaşacaktır. şu anki fiyatı yaklaşık 40 cent'tir.hem tarihe not düşülsün, hem fırsatlar değerlendirilsin; ülkeye döviz girsin.

    şuradan alınabilir, referanssız linktir, amme hizmeti olarak yazıyorum: https://etherdelta.com/…8ce454d89366cba8cc55528-eth

    edit: aldanmışım. 100x yapmadı, 100'de 1'ine düştü. altı boş çıktı.
  • sap başta olmak üzere erp, crm gibi business yazılımları ile entegre olacağını söyleyen ve blockchain'i iş hayatı ile entegre edeceği iddiası olan sistem.

    fikir harika. geleceği inanılmaz parlak. whitepaperlarını okuyabilirsiniz. hali hazırda sap entegrasyonunu demo olarak yapmışlar ve bu senenin ilk çeyreğinde bitireceklermiş.

    ico'larına yetişemedim fakat şu an etherdelta'da tokenları alınabiliyor. an itibariyle fiyatı 1,13 dolar.

    bu sene eğer iddia ettikleri şeyleri yapar, üzerine de büyük bir borsaya girerlerse inanılmaz güzel yerlere gelirler.

    şu an dolaşımda ne kadar token olduğunu bilmiyorum fakat toplamda 350 milyon adet var ve bunların %80'ı kendileri tarafından bloke edilmiş, 2 yıl boyunca da dolaşıma girmeyecek, bu da bir avantaj.

    izlenmeli, eh yatırım tavsiyesi değildir tabi.
  • fikir olarak güzel fakat ico öncesi verdikleri bazı bilgilerde tutarsızlık veya acemilik gözlemledim. teknik sorular sordukça bocalamaya hatta gerginlik yaratmaya başlamış olsalar da fikrin popülerliği dolayısıyla bir miktar yatırımla girdiğim ve şu ana kadar beni yanıltmayan şimdilik (bkz: erc-20) token olarak dolaşımda olan fakat 2018 ortasında sistemleri ayağa kalktığında bağımsız bir coin olarak dolaşıma devam edecek getiri potansiyeli çok yüksek bir coin.

    sophiatx whitepaper dokümanından da görüleceği gibi toplam 500 milyon token olması hedefleniyor.

    aralık ayındaki (bkz: ico) ile 150 milyon adedi piyasaya sürüldü. kendilerine ait blokesiz 52.5 milyon token ile birlikte toplam 202.5 adet token şu anda dolaşımda.

    25 milyon token zamanı belli olmayan bir sonraki ico için ayrıldı. 150 milyon token 25 yıl boyunca mining ile üretilecek şekilde ayrıldı. kalan 122.5 milyon token ilk ico'dan 12 ay sonrası serbest kalacak şekilde geliştirme, pazarlama vs. gibi faaliyetler için kendilerine ayrıldı.
  • wtc'den gelen haftalık kar ile 380 adet aldığımdır. iyi bir performans bekliyorum.
  • 25 temmuzda mainnet açılışı olacak altcoin. qryptos, kucoin, bit-z ve hotbit'te saklanılan tokenlar borsalarda otomatik swap edilecek fakat cobinhood ve coinfalcon'da veya cüzdanınızda sakladığınız tokenlarınız varsa swap işlemini sizin halletmeniz lazım. bağlantıdan daha detaylı bilgi ve swap için gerekli rehbere ulaşabilirsiniz.

    edit: yarrağı yemiş, ocakları söndürmüş olan proje. uzun süre sessiz kalmayı tercih ettikten sonra şirket ceo'su jaroslav kacina telegramda şunları söyledi.

    -bütçe sıkıntısı yaşıyoruz. (ico'da 23 milyon dolar toplanmıştı)
    -ekipte daralmaya gidiyoruz. (zaten ufak bir ekipti, anlaşma kovalayanların sayısını bilemiyorum)
    -elimizdeki tokenları satacağız.(yerseniz bu önceden planlı olan bir satışmış)
    -kendisi ameliyat olduğu için bilgi verememiş.(zaten şirkette sadece ceo var, resmi mecralardan gık çıkmıyor haftalardır.)

    madem güncellemeye başladık bazı bilgileri de ben ekleyeyim.

    -ico'da sık sık dile getirilen general electrics desteği kendilerinin iddia ettiği üzere general electrics'in blockchain yatırımlarını durdurmasıyla beraber sona ermiş.
    -şu ana kadar sahip olduğu en yüksek market değeri: 1,58 dolar (14 ocak 2018), mevcut ve sahip olunan en düşük değer ise 0,007 dolar civarında.
    -yapılan anlaşmalar, mainnet açılışı, değişim ve geri alım programları neredeyse fiyata hiç etki edemedi yakın dönemde.
    -sadece ortakların erişebildiği blokzinciri akademilerini kurdular.(yakın dönemde herkese sunulacakmış)
    -son olarak övüp durdukları malezya otomotiv endüstrisi anlaşması var.

    edit: anasını sikeyim senin gibi tokenın anasını.
hesabın var mı? giriş yap