şükela:  tümü | bugün
  • gelmis gecmis en ta$ en seksi hatun aktris,la reine margot da ve son james bond filminde oynadi
  • secdeye vardırtır adamı... ayaklarını yıkattırırda sularını filam içirtir. anna karenina daki performansı ise tek kelimeyle mükemmel. keza markiz de de iyidi.. hadi canım iyimiş... onda da superb dü. kalbimi fetheden en birinci hatundur kendisi.
  • sozlukte 'guzel' sozcugunun kar$isindaki iki kelime
  • fransiz, guzel aktris.bebek gibi bir yuzu var..
  • 1. bende, fan fan'daki aktör'ü öldürme isteği yaratan "kadın"
    2. hmmm evet "kadin"
    3. la fille de d'artagnan
  • beyond the clouds filminde neyi var neyi yoksa seyirci ile paylasmistir kendisi
  • bir de firelight isimli dramda oynamıştır ki, beni büyülemeye yetmiştir.
  • la reine margot'da oynamadı.
    (bkz: isabelle adjani)
  • kafamdaki anna kareninayla hiç bağdaşmayan, göz bile kısamayan anna. fayrlaytta derinden tesir etmiştir ayrı mesel ama, annayı başka biri oynamalıydı.
  • filmografisi şöyledir*:
    à ce soir (2004)
    les clefs de bagnole (2003) .
    je reste! (2003)
    alex and emma (2003)
    belphégor - le fantôme du louvre (2001)
    la fidélité (2000)
    the world is not enough (1999)
    a midsummer night's dream (1999)
    lost & found (1999/i)
    firelight (1997)
    marquise (1997)
    anna karenina (1997)
    al di là delle nuvole (1995)
    braveheart (1995)
    la fille de d'artagnan (1994)
    fanfan (1993)
    la note bleue (1991)
    pour sacha (1991)
    pacific palisades (1990)
    mes nuits sont plus belles que vos jours (1989)
    l'étudiante (1988)
    chouans! (1988)
    descente aux enfers (1986)
    police (1985)
    l'amour braque (1985)
    joyeuses pâques (1984)
    fort saganne (1984)
    la boum 2 (1982)
    la boum(1980)