• sora sportswear markasıyla bisiklet kıyafetleri üreten ve satan yerli ve milli üretici. bisiklet grupları arasında forma yaptırmak için seçilen adreslerin başında kipeo ile birlikte gelmektedir. bireysel kullanıcılar için de hazır tasarımları oldukça şık ve kalitelidir.

    taytlarında kullanılan ped'ler ile ilgili teknik bilgiyi sitelerinde göremeyince kendilerine mail ile sordum ve aynı gün içinde "taytlarımızda poliamid nano kumaş kullanıyoruz, askılarında ise poliamid likra elastik file kumaş kullanıyoruz. pedlerimizin imalatını bizim talep ettiğimiz şekillerde elastic interface (www.elasticinterface.com web sitesini inceleyebilirsiniz.) yapıyor. eko tex, sağlık bakanlığı ve gümrük bakanlığı onaylı sağlığa zararlı maddeler içermeyen ürünlerden imal edilmiştir. 5 saat (*ped'in şekli bozulmadan kullanım süresi olarak belirtiliyor sitede) genel bir terimdir. kendimizin, kullanıcıların ve elastic interface'den gelen dansite yoğunluğuna dayanan bilgiler doğrultusunda ortalama olarak verilmiş bir değerdir." dönüş mailini aldım.

    variant collection vcc05 speedsuit ürünlerini gözüme kestirdim, beden ölçülerimi alıp kendilerine mail attım, xl kalıbın bana tam uyacağını bildirdiler. siparişimi verdikten 2 gün sonra kargo elime ulaştı. firma müşterisi ile oldukça ilgili ve saygılı. ürün incelemesi için ayrı başlık açacağım ama söylemeden de olmaz, çok hafif ve çok kaliteli malzeme kullanmışlar, bedene tam oturuyor ve çok güzel duruyor. fiyatının hakkını sonuna kadar verecek gibi duruyor, bunu da 5+ saatlik turdan sonra göreceğiz.

    uzun süreli kullanım editi: aynısından kuzenim de aldı. bahsi geçen suiti hem dağ hem yol bisikleti ile oldukça uzun sürüşlerde test ettik (dağ 5-6 saat tırmanış, yol günde 100-150 km civarı), her hangi bir ağrı yaşamadık ne kuzenim ne de ben. kumaşı ve pedi muazzam. black friday'de kışlık tayta indirim yapmışlardı, ondan da sipariş ettik. pedi yine aynı kalitede. kumaşı çinden aldığım kışlık tayt ile çok alakasız, ben içi polarlı sıradan bi tayt beklerken (çinden aldığım gibi) bambaşka bi kumaş geldi, ne ter tutuyor ne üşütüyor, mükemmel kalitesi var. kesinlikle tavsiye ederim.
  • cumhurbaşkanlığı turu mayolarini bugün satışa çıkarmış firma.hem de çok ucuza.sprinter mayosuyla genel klasman mayosunu en yakın zamanda alacağım sanırım.
  • 55. cumhurbaşkanlığı formasını aldığım, çok kaliteli bisiklet forması üreten, antalya merkezli firma.
hesabın var mı? giriş yap