• izmir'de yaşanan olay. bu sefer vatandaş işini sağlama almış ve cezayı polise bırakmamıştır. ben olsam, arabistan'a kadar dinlene dinlene döverdim. hala bakınca tanınabilir halde sapık. izmirli biraderlerim nazik olmanın sırası değil şimdi, dayak performansımıza dikkat edelim lütfen.

    link:

    https://www.facebook.com/…546459&id=940620126024380

    edit: "adam ya masumsa" diye düşünenler olmuş. haklılar. ama "bir daha olmayacak." gibisinden bir şeyler söylüyor. bir nevi itiraf ediyor zaten yaptığını. o yüzden atış serbest.
  • şüpheyle yaklaştığım olaydır. ben de tacizcilerin tekme tokat dövülmesi hatta ateşe verilmesi taraftarıyım ancak bir kızın beyanına bakarak birini hastanelik etmek ne kadar doğrudur onu da bilemem. sadece bu olay için söylemiyorum özellikle toplu taşıma araçlarında, en olmadık durumlarda tacize uğradığını iddia eden kadınlar oluyor.
    devletin adaleti sağlayamaması böyle çelişkili durumlar yaratıyor maalesef.

    güncelleme: bazı arkadaşlar, yorumumu anlayamamış veya anlamak istememiş sanırım.
    tekrar edeyim. taciz ettiyse veya herhangi bir sözlü saldırıda bulunduysa dövülsün, ellerine sağlık. ancak olayda mağdur tarafın(?) beyanına bakılarak kızı mağdur ettiği iddia edilen kişi dövülüyor ve ifşa ediliyor sadece biraz empati diyorum.
    zanlı, "bir daha yapmam" dedi deniliyor. ben videoyu izledim, sesleri dinledim ancak zanlının bu şekilde bir beyanını işitemedim. sanırım bu da mağdurun bir iddiası... bu iddiayı doğru varsayalım, peki zanlı hangi eylemi için "bir daha yapmam" diyor? belki sadece laf attı belki de gitti dokundu, ikisi bir mi şimdi?

    dolayısıyla bu tarz konularda dikkatli olmak gerekir. tekrar belirtiyorum ki devletin adalet ihtiyacını giderememesi bunlara neden oluyor.
  • ellerine sağlık
  • kan bazen ne güzel görünüyor
  • iyi olmuş,vurun kahpeye dedirten haber. amk sapığı siktir git çorum da yaşa

    yakında bu islam hoşgörü dini diyen çomarlarla özgür ve medenice yaşamak isteyenler arasında bir iç savaş çıkabilir. şeriat isteriz diye sokağa dökülecek bu beyin özürlü sapıklar.

    yeni türkiyeye merhaba. islam uğruna ne güzel de beyinler yıkanıyor ve sokağa dökülüyor.

    edit: çorumlular alınmasın. lafın gelişi bir söylemdi. her şey 'e takılmayın. gidip kendi görüşünüzde bir yerde yaşayın demek istedim.

    gidin iran da yaşayın. oldu mu?
  • avrupa yasasiyla ortadogu insanini dize getiremediler ve bakin son bes yildir filan taciz eden de adam olduren de hirsizlik yapan da elini kolunu sallayarak cikiyor yani dusunsenize size tehdit olusturan kisi tekrar serbest kaliyor. en guzelini yapmislar ellerine saglik.
  • devletin adaleti yoksa bireysel inisiyatif devreye girer. bir daha yapmayı dene bi istersen densiz!
  • bu tipleri karakola götürerek ifadelerini alıp serbest bırakılması olduğu sürece bu tarz haberler artarak devam edecek maalesef. insanlar kendi adaletlerini sağlayacak eninde sonunda.
    edit imla: eninde sonunda değil , önünde sonunda olarak kullanılırmış bu deyim.
    uyarı için teşekkürler.
  • adalete olan inanç kayboldukça memleket güney amerika olmaya evriliyor.
    ortadoğu'dan uzaklaşmaya çalıştıkça yine şiddet dolu başka yerlere benziyoruz.
  • ne güzel dövmüşler şerefsizi, yapanın ellerine sağlık.

    daha önce de dediğim gibi, artık adalet sistemi işlemiyor hem de 14 yıldır ülkeyi adında adalet yazan tek parti ve mutlak hakimiyet ile yönetilmesine rağmen. sonuç, (bkz: çare dayak).
hesabın var mı? giriş yap