• kredi kartı denen bokun icadı yüzünden tezgah arkasında mıncıklamayla sona ermemiştir. (bkz: küçük emrahın annesi)
  • ben de çoğu kızın götüne bakıyorum. demek ki ben bakkal amcayım. veresiye yok gençler.
  • tam bir issiz, kari kiza hos gorunme hikayesi. anladik, turkiye'de abaza ve kezban dolu, surekli birbirine kopya mal mal yazilari bloglamaya ne gerek var.
  • hikayeyi beğenmedim, herkesin bildiği bir malumun saçma bir sunuluşu olmuş. ama şunu farkettim, bu sadece kadın ve erkek arasındaki bir eşitsizlik değil, herifin birinin, kızı, karısı, bacısı vs. için benden korkması gerekmiyorken, ben neden korkuyorum anam, bacım için kimi heriflerden?
    edit: bakmayı reddetmiyorum gençler, bakın, güzele bakmak sevaptır, ama bakmanın adabı olur. olay bakmakla bakmamak değil, bakmakla bakmak arasındaki fark.
  • " yan apartmanda her gece evine başka bir erkek çağıran kız var ya, hani yalnız oturan. " kismindan sonra "hah iste o kiz escort ve emekci. parasini verirsen sen de duduklersin" demesini beklerken hayal kirikligina ugradim.
  • (bkz: yav he he)
  • bakkalın önündeki amca'ya "havanın sıcak olup olmadığını twitter’dan öğrenebilirsin, sıcak olunca herkes “hoff hava çok sıcak” yazıyor." diye seslenen rezil bir hikaye.

    yazar biraz salak olmalı ki, şort giyen kızın götüne sadece bakkalı önündeki amcaların baktığını zannediyor.
  • hanım kızımızın yazdığı bir yazı.

    yalnız ben şimdi sinir oldum buna. tamam, kızlarımız mini şort giysin, mini etek giysin, ok. görüntü olarak da hoşuma gider, giyene de niye giyiyorsun demem ama bunları giyiyorsan net teşhircisindir. neden? mini eteğin az uzunu var, bu sıcakta onu giyebilirsin. mini şortun az biraz daha uzun modelleri var. bu sıcak yaz günlerinde onları da giyip serinleyebilirsin. ha sonra sokağa adım atmadan önce "pöff hava çok sıcak, iç çamaşırımın görünecek kısalıkta şort giyeyim de serinleyeyim." diyorsan, hiç kusura bakma ama sen bir teşhircisin güzel ablacım. bak biz erkeğiz. boxer kısalığında şort ile gezdiğimizi görüyor musun? göremezsin. çünkü diz hizasında giydiğimiz şortlar bize yetiyor. bence size de yeter serinlemek için. yok yetmez diyorsan da tekrar kusura bakma ama sen dev bir teş-hir-ci-sin!

    ayrıca:

    (bkz: bir kezbanın günlüğü)

    edit: hikaye bir erkeğin ağzından yazılmış. olsun, beni anladınız siz bence.*

    edit 2: imla.
hesabın var mı? giriş yap