yanıtlar 13
10 yanıt daha
  • ne için gittiğinize bağlı. iş için gidiyorsanız ilgili şirketten bir davet mektubu, turistik gezi ise kalınacak otel ve dönüş biletlerini de yanınızda hazır tuttuğunuzda problem olmayacaktır.
  • ülkeye ve ne için gittiğinize göre değişiyor ama korkulan kadar sıkıntılı bir şey değil.
  • ingilizce bilmek, yeterli para göstermek ve düzgün bir meslek sahibi olmak yeterli değildir.
    (bkz: #75966503)