• bakırköy'de yeni açılan minik ama lezzeti dev pizzacı. ben her zaman butik işletmeleri severim tercih ederim capua pizzadan ara sıra pizza söylüyorduk, geçen gün önünden geçerken dikkatimizi çekti denedik. farkı ne derseniz bir kere çok lezzetli pizzalar yapıyor ayrıca genelde pizza yediğim zaman midemde şişkinlik,yanma gibi sıkıntılar oluyordu ama buradan yediğim pizzada böyle bir sıkıntım olmadı herkese tavsiye ederim. bakırköy'de oturuyorsanız mutlaka gidin yiyin hatta hazırlerken izleyin incirli caddesinin üzerindeki yapı kredi bankasının karşı sokağında yok ben gidemem diyenler içi telefon numarası 0212 543 18 00
  • bir an başlığa tıklayınca, " bir ekşisözlük yazarı" yazacak diye korkmadım değil.
  • dükkan sahibine "hacı al bu hesap benim, kendin için 2-3 cümle et" desem böyle döktüremez. işte müşteri memnuniyeti, işte görmek istediğimiz pizzacı.
    not: çok acıktım. sözlük bana pizzacı bul allahsız
  • yeri yapı kredi karşısında değil, özel çamlık hastanesi'nin incirli caddesi'ne bakan tarafında bakırköy meydan'a doğru giderken ilk ışıklarda hemen sağdadır.

    (bkz: 10 numara pizzacı)
    (bkz: iyi işletmeci)

    edit: mekanın yeri değişmiş olup, çok uzak olmayan bir yere taşınmışlardır. fakat, bu süre zarfında gerek eski tadını alamamam gerekse fiyat/porsiyon eğrisinin orantısızlaşması beni buradan uzaklaştırmıştır. ayrıca, yukarıdaki tanımlamalarıma istinaden:

    (bkz: iyi niyet bazlı peşin hüküm)
    (bkz: birini tanımak için en az 6 ay geçmesi gerektiği)
  • sanırım yeri değişmiş olan pizzacı. geçen 4 peynirli söylediydim de beğendiydim. benim gibi napoli'nin en iyisini yemiş bir pizzaseverseniz denemenizi öneririm. bir anlığına italya'ya gitmiş gibi oluyorsunuz. ya da italya size gelmiş gibi ( tamam abarttım).

    orta boy porsiyonu biraz küçük geldi. iki kişilik diye yazıyor ama bana az geldi. tek başıma yedim fakat doymadım.

    bir de, türkiye'de pizzalar niye bu kadar pahalı lan! bir pizzaya neden 30 tl veriyorum ben.

    tamam sakinim!
  • çevresinde yer alan diğer pizzacılardan sipariş vererek kötü puan ve yorumlar yapan işletme. yine bakırköy'de adı "y" ile başlayan pizzacıya bunu vakti zamanında yapmıştı o arkadaşlar bunu bir şekilde öğrenip kendisini ziyaret edince yaptığı terbiyesizlik için özür diledi. şimdi aynı terbiyesizliği başka yerlere de yapıyor. iş ahlakı böyle bir şey değildir.
  • piyasanın en iyi pizzası. açık ara. daha iyisi yok. gördüğüm kadarıyla iyiliğini çekemeyen rakip pizzacılar ekşi sözlükte bile kendilerini karalamaya devam ediyor. çok tatlı bir aile işletmesi. her şey olması gerektiği gibi mükemmel ilerliyor. istanbuldaki en iyi 3-5 pizzacıdan biridir. kendine has bir tarzı var.
hesabın var mı? giriş yap