• bir yaratığın son çırpınışlarında soul drain atılarak elde edilebilen, pembe taşımsıdır... health stone ile birlikte, küçük ibliscikler de yaratılabilir bunlar kullanılarak... eğer yaratık tam ölürken atmaya kalkarsanız büyüyü ve daha soul draini yemeden ölürse düşmanınız bir süre ortada kalbinizden pembe ışıklar yayaraktan dolanırsınız...
  • nasıl edinildiğini bilmediğim için kapı kapı dolaşıp 'nerde laaaayn bu' şeklinde satıcıları türttüğüm mistik item
  • baglarda yer kaplama acisindan bir basbelasidir da ayni zamanda.
  • world of warcraft'da warlock'ların imp hariç minion summon etmek için ihtiyaçları olan shard. ayrıca bazı ofansif skill'ler(shadowburn) için ve soul stone yaratmak için de gerekir.

    soul shard yaratmak için için öldürünce experience point veya honor point kazandıracak düşmanın(mob, oyuncu) ölümüne az kala drain soul büyüsünü uygulayıp canını almak gerekir. ayrıca lock düşmanını soul drain yaptığı sırada öldürdüğü için iyi bir miktarda mana da kazanır.

    bir warlock'un her daim en az 16 adet soul stone'u vardır. çünkü sürekli soul shard yaratmak zor gibi görünse de düşman ölürken drain soul büyüsünü kullanmak warlock için 10-15 leveldan sonra rutin hale gelir. soul shard ihtiyacını karşılamak maksadıyla aynı level mobun üzerine aktif olan minion'ı gönderip dotları kustuktan sonra düşmanın ölmesini beklerken drain soul büyüsünün uygulanması xp veya honor point verecek düşman başına bir adet soul stone ihtiyacını karşılayacaktır.

    mamafih warlock kişisinin başka bir class karakter ile oynayan arkadaşı bilgisayarın başına oturduğunda kısa sürede bütün soul shard'ları bitirmeye kadirdir. bg'de on dakika içinde 15 soul stone'u bitirip al lan taşak oğlanı oldum dediği vakidir.
hesabın var mı? giriş yap