• içerisinde sunduğu binlerce loop'la kendi müziğinizi oluşturup yayınlayabildiğiniz site. oldukça pratik ve eğlenceli bir stüdyo uygulaması var. sitedeki loop'lar bana yetmez derseniz farklı ses dosyalarını da ekleyebiliyorsunuz.
  • spotify şirketi tarafından yayınlanan yeni bir uygulama. çeşitli enstrümanları kullanarak şarkı yapabiliyorsunuz (garageband gibi). yaptığınız şarkıları sonradan paylaşabilmenin yanında, şarkıyı yaparken o an canlı bir şekilde de paylaşabiliyorsunuz. ayrıca parçalar, bulutta kaydediliyor.

    spotify'dan beklenilmeyecek bir hamle doğrusu, ilginç.
  • şu sıralar kullanmaya başladığım site ve işbu sitenin mobil uygulaması.
    bazı özelliklerinin ücretli olması dışında gayet işe yarıyor, enstrümanların ses kalitesi de sandığımdan daha iyi.
  • ableton gibi karmaşık, kullanmasını öğrenmenin müzik yapmaktan daha zor olduğu programlara geçiş yapmadan önce tavsiye ettiğim, müzik yapmanın daha kolay olduğu, kullanımı kolay bir site.

    tabi ki yapabilecekleriniz kısıtlı ve bir yerden sonra yeterli gelmeyecektir, ancak çıktı oluşturmak daha kolay olduğundan işin başındaysanız iştahınızı arttırıp size cesaret verecektir.

    midi klavyeniz de varsa çok daha eğlenceli olur.
  • evden müzik yapmak isteyenler için çok kullanışlı bir web sitesi. yanlış hatırlamıyorsam 100 tl'den daha uygun bir fiyata tüm özelliklere ve loop'lara erişmek de mümkün.
  • çok beğendiğim spotify'ın online daw'ı.(digital audio workstation)
    bir kere pratik, bilgisayarda yer kaplamıyor. online çalışıyor. henüz deneme paketindeyim. ciddi ciddi paraya kıyıp lüküslü cafcaflı paketlerini alasım var. ben çok memnun kaldım. harika müthiş über profesyonel değilseniz, benim gibi kendi halinde müzmin ev müzisyeni takılıp youtube'a çalışmalarınızı yükleyen biriyseniz bence iş görür. sık seyahat eden profesyoneller tarafından da çalışmalara her yerden erişim ve üzerlerinde tekrar tekrar oynama imkanı bakımından tercih edilebilir diye düşünüyorum. evet, tarafından.
  • web sitesine ve mobil uygulamasına türkçe dil desteği gelmiş. ayrıca karanlık tema da gelmiş. mükemmel bir hamle olmuş.
  • spotify tarafından hayata geçirilen her yerden erişime açık olan müzik stüdyosu uygulaması. ücretsiz deneme süresinden sonra aylık fiyatı ne kadar? bilen varsa yazsa çok iyi olur.
  • herhangi bir enstrüman çalıyorsanız ve enstrümanla birlikte vokallerinizi de mix yapmak istiyorsanız önermeyeceğim bir sitedir.kullandım ve epey zaman kaybı yaşadım çünkü ses parçalarını zamanlamaya uygun çalmama ve söylememe rağmen sürekli bir gecikme oluyor.ve sesi mixledikten sonra yeterince temizlemiyor.paranızı, zamanınızı daha iyi uygulamalara ayırın arkadaşlar.
  • kullanımının kolay olması sayesinde bir şey yaptım :). bence güzel de oldu. hoşuma gitti. denerken de heyecanlıydım. vokal yapmak istedim ama detone oldum sürekli. amcamın canlı performansından bir kuble ekledim hehe. orası üzerinde hâlâ düzenleme yapmam gerekiyor. yetiştirebilirim umarım.
hesabın var mı? giriş yap