• ekşi sözlük'ün bağlı bulunduğu sourtimes, bünyesinde manken, escort, trapez ustası, sutopçu, vj, ses san'atçısı, stand up komikçi gibi çeşitli meslekleri barındırdığından sourtimes entertainment olarak anılmasından daha tabii ne olabilir?

    elbette striptizcisi, ponpon kızı da vardır bunun, matchmaking service olsa, talip takip sistemi çalışsa bunları hep daha iyi bilebilecek, kim beyaz tenli, kim slav kökenli, yahut ne bileyim kim antik yunan'da trajedya uzmanı analiz edebileceğiz.

    sadece bir brezilya dizisi olarak ekşi sözlük başlığı ve muhteviyatı bile sözkonusu platformun ne derece eğlence sektörü dahilinde olduğunu anlamamıza yetsin.
  • http://www.sourtimes.org/ adresinden alıntı :

    sourtimes entertainment
    kasim 1998'de edi sourtimes ve tor sourtimes tarafindan kurulmu$ olan bir aile $irketi olan sourtimes entertainment holding falan yayin hayatina interkatif eglencede sektor lideri olma hedefiyle ba$ladi. daha sonra lider olma gibi kli$e bir amactan vazgecen sourtimes vizyonunu "en son kim koydu" olarak degi$tirdi.

    mizah dolu icerikle ba$ladigi yayin hayatini, siteye gestbuk, web chat apleti gibi donemin ileri teknolojilerini yerle$tirmekten cekinmemi$ olan sourtimes bu atilganligiyla ilgi topladi. dogru yonetimi ve "once para" anlayi$iyla sistematik olarak yukselen sourtimes coating incorporated, 1999 $ubat'inda ileride bir fenomen hale gelecek olan ek$i sozluk'u kokteylli parmezan peynirli basin toplantisi e$liginde duyurdu.

    hisseleri zaman zaman tavana vuran sourtimes, yatirimcilarina buyuk paralar kazandirdi. 1999 sonunda gunumuzde ftuff.com olarak bilinen asparagaz.com'un gaz odasi'na entry gosterme hakkini 6 milyon dolara kakalayan sourtimes entertainment catering services, bu parayla gune gun demedi, yedigi ictigi yetmedi.

    2000 yilinda $irket yaptigi ara$tirma geli$tirme harcamalarini ekonomik kriz olabilir diye kismak zorunda kaldi. bundan dolayi icerik geli$tirme ekibini i$ten atan, ustune bir de tazminat davasi acan $irket, mahkemelerde yaptigi cirkefliklerle goz doldurdu. 2000 yili sonunda site sadece ek$i sozluk'ten ibaret le$ bir yer haline geldi.

    daha sonra zor durumundan faydalanilip 2000 dolara ahmet esesci tarafindan satin alinan $irketin ba$ina genel mudur olarak ali ihsan clairoglu gecirildi. yepyeni atilimlarla 5000 farkli dizayn arasindan en iyisini secen sourtimes, yatirimlarinin kar$iligini bolca alarak olu$turdugu ekiple 2002 yili ba$inda sonunda tum sourtimes 'i ba$tan yenileme firsati buldu. ek$i sozluk'un giderleri kisildi ekonomik reformlar para pariteleri her$ey ba$tan duzenlendi. euro'ya gecildi.

    gunumuzde sourtimes entertainment motor industry, halka hizmet, eglenceye cumbu$ anlayi$iyla dunya uzerinde tek lider oldugu konu olan eglencenin daha da bokunu cikarmaya ugra$maktadir. bu dustur dogrultusunda hareket edersek ba$ari da elbet olasilik kuramina gore mutlaka bir yerde bizi de bulacaktir. ki dogrudur zaten.

    saygilarimla,
    ahmet esesci
    yonetim kurulu asilzadesi
  • yeni eğlence kültürü.
  • copyright'ı 2012 yılında bitecek olan firma. o tarihe kadar bekleyip süresi biter bitmez anında tüm isim haklarını alıp akabinde ssg'ye kallavi bir telif hakkı davası açıp reklamlardan kazandığı 100 milyon dolardan allah ne verdiyse nasiplenmeyi planlamaktayım. (bkz: ssg nin reklamlardan elde ettigi gelir/#5516430)

    hata mesajlarının telif hakkı daha da kolay. 2500 yılında başlıyor bu. dur şunu da adıma kayıt ettireyim, 2500 yılına kadar iyi götürür bu beni..

    (bkz: sark kurnazi)
  • asıl adı 'ekşi şeyler teknoloji ve bilişim san ve tic ldt şti' olan tüzel kişi kurum ya da kuruluş.

    (bkz: #9609109)
  • ekşi engine in sıçma haklarına sahip kurum.
    son veya badi butonuna basılınca sol frame de sık sık adı geçiyor.
  • ssg'nin yurda dönmesiyle beraber iş ve işçi alımlarına başlamasını umduğum büyük holding. insan kaynakları müdürüne cv'mi elden ulaştırıp, innovation'larına innovation katmak istediğim kutsal bilgi hazinesinin şeysi.
    adım polat, izmir'liyim...
hesabın var mı? giriş yap