• hani nerede ulan!

    2 ay oturun evinizde elektrik, su, gaz, kira benden diyemedikten sonra senin gücünü yesinler. deniz bitti, deniz. çıplaksınız, işe yaramazsınız, memleketin içini boşalttınız, 15 gün duracak tasarrufumuzu bile yemiş, bitirmişsiniz. tekinsiz enişte gibisiniz. elbet bunun hesabının görüleceği gün gelecek. görünen o ki, ölen ölecek kalan sağlar sizin sonunuzu getirecek.
  • valla sen, vergisini düzenli olarak bir güzel fondiplediğin vatandaşını 20-30 gün ücretli izne çıkartamıyorsan; sokağa çıkmayın deyip çalışanını işe çağıran kurum,kuruluş, firmalara göz yumuyorsan; basın açıklaması diye tv’ye çıkıp ona buna teşekkür etmekten sadede bir türlü gelemiyorsan... güçlü değil minnoş bir ülkesin. ayıcık ağırlıklarıyla çalışan süngerbob gibisin.
  • ne yapacaklarını şaşırdılar her türlü kaybediyorlar bunu en iyi onlar biliyor.

    yıkılırken yanında birinide götürmek istiyorlar ve bu sürecin sonunda birbirlerine saldırmaya başlayıp siyasi fırsatçılık yapacaklar ve kendilerinin haklı olduğuna en çok kendileri inanacak ve suçlu biz olacağız.

    günaydın türkiyem.
  • ülke bitti. biteli çok oluyor hatta.

    düşünün bu ülkenin cumhurbaşkanı yatsı namazından sonra açıklama yapıyor.

    etrafındaki kişilerde biliyor bunu. akp tabanı dahil çevresindeki herkes adamın ölmesini bekliyorlar. o zamana kadar idare-i maslahat!

    ülke yönetmek veya herhangi bir makamda oturmak bayrak yarışıdır. çok da uzun uzun oturmamak gerekir. unutmamak gerekir ki bugün sokaktaki çöpçü ya da bir hemşire bile herhangi bir beyaz yakalının koltuğuna ya da bir devlet dairesindeki amir koltuğuna otursa, onun bile iyileştirebileceği şeyler olur/vardır.

    cumhurbaşkanı olmak için bazı kriterler olmalıydı.

    bu yazıyı okuyanlar şunu idrak etmeli artık. ülkemizin problemi parti ya da ideoloji meselesi değildir. ülkemizin problemi insanımızın kalitesiz olmasıdır.

    ancak eğitim ile bunu aşabiliriz. ekonominin iyileşmesi sadece eğitim ile olabilir.

    ülkeyi nerdeyse 20 senedir yönetenler ne adalet ne ekonomi ne de eğitim konusunda bir arpa boyu yol kat edemediler, edemeyecekler de.
hesabın var mı? giriş yap