• yandaş yazar cem küçük'ün bu gece türkiye gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısında iddia ettiği olay.

    --- spoiler ---

    her ülkenin millî güvenlik sırları olur. devletin sırları ifşa edilmez. türkiye’nin deaş’la mücadele eden türkmenlere gönderdiği silahları terör örgütüne yolladığı algısı oluşturmak için bunları yapanlar sonucuna katlanır. sözcü bu haberle açıkça millî güvenliği ihlal etti. 6415 sayılı terörizmin finansmanı yasası çok açık. "türkiye el-kaide'ye yardım etti" ağır suçlamadır. iddianame çok açık. tek başına fetö'nün sözcülüğünü yapan bu haber bile sözcü'ye kayyum gelmesi için yeterli.

    zaten hukuk adamlarımız bu yasayı işletiyorlar. ikinci iddianame davası nisan ayında başlayacak. o tarihe bile gerek kalmadan sözcü'ye kayyum gelecek ve sözcü tmsf'nin bir şirketi olacak. millete ettikleri ihanetin bedelini ağır ödeyecekler. ayrıca şu anda 17-25 aralık sonrası sözcü'de başta soner yalçın olmak üzere hepsinin bu konularda yazı yazan köşe yazılarının bütün makaleleri tek tek inceleniyor.

    neticede tayyip erdoğan'ı devirmek istediniz, ama başaramadınız. türkiye teröristlere yardım ediyor dediniz. devlet sırlarını ifşa ettiniz. yargılanacaksınız ve yaptıklarınızın hukuki bedelini ağır ödeyeceksiniz. sözcü'ye de kayyum gelecek. tarihin çöplüğündeki yerinizi de alacaksınız. iddiaya var mısınız?

    --- spoiler ---

    bu adam iktidara yakın olduğu için, genelde dedikleri çıkıyor. kuru sıkı atmıyor maalesef.

    sözcü'ye kayyum atanırsa, halk tv'ye de atanır, fox'un da lisansı iptal edilir.

    asıl sorun bütün bunlara karşı koyabilecek bir gücümüz var mı? varsa nasıl?
  • sözcü gazetesi'nin 3-4 gündür mücahit ören ve ihlas holding dosyasını açması ile ilgili yazıdır. sözcü gazetesi son günlerde ihlas holding dosyasını tekrar açarak yaklaşık 20 yıldır paralarını almaya çalışan mağdurları haber yapmaktadır. ihlas holding adına cem küçük ve fuat uğur ise hem sözcü'nün itibarını sarsmak hem de insanları sözcü'ye karşı kışkırtmak için atağa kalkmış anlaşılan.
    kaynak
  • yapılmaması gereken, gerçekleşirse çok büyük bir hata olacak harekettir!

    algı operasyonlarıyla siyahı beyazmış gibi sunabilirsiniz ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. siz dahil

    gün gelecek ve bu devran dönecek!
hesabın var mı? giriş yap