• bir takım ne üdüğü belirsiz perinom, pertakoz insanın kendini tatmin etme yöntemi...
    iğrenç bişi...
  • bazı insanların laf atma diyerek işin içinden çıktığı hatta yer yer komik bulduğu bir durum... böyle düşünen insanları da yukarıdaki kategoriye yerleştiriyorum...
  • günün birinde bu konuyu tarti$tigimiz hatun ki$inin 'ama yaki$ikli biri laf atarsa hiç sesimi çikarmam,hatta bundan ho$lanirim' demesi de ayri bir panel konusudur.
  • kufurler. genel olarak tum kufurler kadin, kadinin cinsel organi ve erkegin cinsel organi ile yaptigi eylemler uzerine doner. kadinlik ve kadin gibi olma eylemi devamli hakarete ugrar. ilginctir aslinda ve isin garibi tum dunya uzerinde bu boyle olup turkiyeye has bi olay da degildir.
  • hayatları boyunca insan olarak bir yere gelememiş,bir birey olamamış kişilerin bayanlara yönelik terbiyesizce laflar ederek gerçekleştirdikleri eylem.aciz olma ve abazanlıkta sınır tanımama yolunda ilerleyen bu tipte kişilerin ellerine fırsat geçse vaziyeti sadece sözlü olarak değil fiziksel boyutada getirebilme potansiyelleri yüksektir.yolda tek başına yürüyen,gece dışarı çıkan,yalnız araba kullanan,mine etek vs. giyen,bakımlı olan bir kadın bu tip magandalar için potansiyel kaltak gözüyle görülmektedir.ruhlarına pislik işlediğinden kendi eşlerini,kız kardeşlerini bacılarını dışarı çıkarmazlar,kendileri her türlü ahlaksızlığı ve pisliği yaparlar.
  • söz konusu eylemi gerçekleştiren kişinin çalıştığı şirketi bilmeniz halinde, yer ve zaman gibi ispatlayabileceğiniz unsurlar ve/veya olaya bir tanık var ise kesinlikle şikayet etmek gerekir. böylece tacizci kişinin üstleri tarafından alacağı uyarı, başka birinin böyle kötü bir olay yaşamasına büyük ölçüde engel olacaktır. ancak laftan anlamaz, uslanmaz bir tacizci kişi ile karşı karşıyaysak, aynı hareketi ikinci kez tekrarladığı ispatlandığında tazminatsız işinden çıkarılacaktır.
  • yapanın niteliklerinden bağımsız olarak zaten kendiliğinden mide bulandıran şeydir. yanından geçtiğiniz adamın afedersiniz, amını yalıyım yavrum demesine vereceğiniz tepki, sözlü tacizi gerçekleştiren şahsın kılığına kıyafetine, elindeki tespihe bağlı olarak verilmez. her insanın özgürlüğü başka insanın özgürlüğünün başladığı yerde biter derler ya, işte her insanın sözlü olarak (özellikle cinsel) tacize maruz kalmamak gibi bir hakkı da vardır.
  • nasıl ki ayrımcılığa uğramama hakkı insan haklarının temelinde varsa ve yasalarla korunmaya alınmışsa (ki nefret söylemini de bununla bağdaştırabiliriz), buna paralel olarak siyaset biliminde cinsel taciz konusunda özgürlük kavramına girerseniz, "e sokakta adam laf atmış, hakkı değil mi, kendini ifade ediyor, cinsel isteğini tatmin etmeleri için tanımadığı kadınlara teklifte bulunuyor, ne var canım bunda" derseniz, sosyal düzendeki pek çok detayı es geçmiş olursunuz. flörtün anlamından, kadın-erkek ilişkilerinin nasıl yürüdüğünden, karşı cinslerin ve dahi hem cinslerin birbirlerine karşı duymaları gerektiği saygıdan bihaber yaşıyorsunuz demektir.

    cinsel taciz karşıdakine ciddi bir teklif de içermeyebilir, kaldı ki. karşındakini sözel yolla taciz edersin ve bunun verdiği sapıkça zevkle tatmin olursun. ama çağdaş beyinler o kadar hızlı işliyor ki, sanki lafı yiyen kişi, lafı atan kişinin cinsel taciz hakkını kutsal bir ifade özgürlüğü olarak görmeli, teklifi beğenmiyorsa kibarca reddetmeli ya da bedensel bütünlüğüne tehdit içeren laflar yemişse tepkisini söverek ortaya koymalıdır. ne kadar da laylay çağdaş bir toplum görüntüsü, değil mi?
  • yaş, ırk, ülke, cinsiyet, eğitim düzeyi ve kültür seviyesi gözetmeyen, her cins insanın yapma potansiyeline sahip olduğu ve zaman zamanda yaptığı, sahip olamama veya daha doğrusu olamayacak olma nedeniyle yapıldığını düşündüğüm zihinsel mastürbasyon.
  • artık yavaş yavaş sallamamaya başladığım durum olacaktı, ta ki dün gece evimin önünde gözlü tacizle beraber bana uğrayana kadar. gelip geçtiğim bir yer olsa yine susardım, yine sallamazdım. ergenliğimizden beri tecrübe ettiğimiz, maruz kaldığımız tacizlere artık tepki vermeme durumuna gelmişiz, kedilerin elektrik verildiğinde öteki tarafa -artık- zıplamaması gibi. dün gece bende bunu kıran, evimin önünde olması idi, evin altındaki kahvede takılan ve sigara içmek için dışarı çıkmış çüklü beyinsizlerden (çünkü aynı anda hem beyinli hem çüklü olunmuyor bildiğiniz) biri gözlerini de sikme işlemi için kullanabilirliğinden bünyede tepki yarattı. sinirlenip birşeyler bağırdıktan ve üst katta oturduğumu söyledikten sonra bu yaşam formunun sarf ettiği cümle;

    - o zaman sen her gün gelip geçersin ben de her gün bakarım!!!

    cümle içerisinde çok açık, hardcore bir şey yok kabul ediyorum. ama adamın gerçekten dediği? demek istediği? ama kelimenin tam anlamıyla bilinçli olarak söylediği bu cümle?
    bu saçma şey bile sinirimi bu kadar bozabilmişse, halen bu kadar düşünebiliyorsam, cümle taciz olduğu için değil adamın istikrarı için, gerçeten dediği için, her gün dediği için.... keşke amını yalarım, götünü sikerim falan deseydi.
    ben bu yaşam formlarının salyalı, salgılı, leş ağızlarından dökülen sözlü tacizi düşünebiliyorsam halen, o tecavüze uğrayan çocuklara sağlam raporu verenlerin!!!
hesabın var mı? giriş yap