• dört gözle beklediğim durum atatürk ü sevmezsin anlarım ama hakaret edemezsin sizler nasıl nankör rezil insanlarsınız yav halen o olmasaydıda olurduk diyen cahil cühela kesim biz olamazsınız demedikki ne şekilde olurdunuz onu söyledik bakın mısırlıoğlu meraklı yunanlı olmaya gidin onun sohbetlerini dinleyin burada kuru kalabalık yapmayın
  • nasıl destek olunacağını kestiremediğim hede.

    (bkz: redvelve'nin format değiştirmesi)
  • anlamsız, irrasyonel bir çaba olur. nasıl arındırıyorsun? hayrola, sözlük temerküz kampı oldu da ben mi farkında değilim? atatürk'e saygısızlık eden yazarların niklerini, siber gaz odalarına mı göndereceğiz? yatar o iş. en iyisi bülbülü de bırak söylesin şarkısını, köpeği de bırak havlasın.
  • eskiden bunu yapmak imkansızdı. vatan hainleri bu kadar rahat cesur utanmadan havlayamıyordu. şimdi kendilerine ait bir partileri bile var. artık bunun için müneccim olmaya gerek yok. hem sözlükten hem tüm memleketten.. misal başı çeken şahıstan başlayalım. baş harfi "r"
  • sözlüğü arındırmak kolay da, ülkeyi nasıl arındıracağız...
  • öncelikle bir not düşülsün şuraya: paşa beyle bir derdim yok, baya da sevişiriz biz.
    2: gayet de dinsiz bir beyim ben.
    3: akp seçmeni hiç değilim

    niye arındırıyoruz yavrum, burası atatürk severler derneği mi?
    (bkz: atatürkü sevmeme hakkı)
    senle aynı fikirde değil diye yazamaz mı bu adam? adam böyle düşünüyor diye sokuk bir herif di mi?
    sonra vay efendim ifade özgürlüğü vay efendim laik, ilerici düşünce.
    bu platformda yapmaya çalıştığın allah süper lan konuşmasından farksız. herkes sevecek he? tayyip beyi sevmezken, trumpa hillarye, islama ve çomar dediğin adama söverken oh, atatürk kötü denince pis kaka.
    bu yaptığınız insanları susturmaya çalışmaktır.
    bu amına koyduğum kültürüne de sokayım, onu diyemezsin bu denmez diyerek bu kültüre katkı sağlayan sizlerin de ta aq*. farklı bir düşünce canını mı yakıyo yavrum nedir bu hiddet?
    atatürk'e söver de adam öyle düşünüyor ise, senin alınman da bir sikimi değiştirmez, o insanı da suçlu kılmaz. şimdi bu gerici, laik çomar tavrınızı bırakınız lütfen
    buralar hep yazın fikir paylaşın diye var, duvar izler gibi sadece kendin gibi düşünen insanların yazdıklarını oku mutlu ol diye değil.

    şimdi sen bana diyeceksin, ey polyanna kardeş , soktumun sözlüğü trollden geçilmiyor bokunu çıkardıkar artık diye
    o da şöyle ki;
    bu adamların troll olduğunu bile bile bunlara fırsat veren, alınıp yamulduğunuzla ilgili başlık üzerine başlık açan, entry üzerine entry giren yine sizsiniz. adamın derdinin seni delirtmek olduğunu bildiğin halde eline mazleme veren sensin. ayrıca, troll de trollünü yazsın kanaatimce
    son olarak sana şunları söyleyeceğim, amerikalıların bi lafı vardır bildin mi?
    (bkz: don't feed the troll)
    (bkz: grow some balls)
hesabın var mı? giriş yap