• giderek artıyorlar durduramıyoruz. formata da uygun namussuzlar silinemiyorlar da. ama belki ifşa edilebilirler. artık dumanımı tüttürecek hale getirenleri yazacağım buraya. burası bir müze olacak. leş gibi bir foruma dönüşme sürecine şahitlik edecek.

    birinci numunemiz: (bkz: #29329212)

    bu ne? teknik olarak formata uygun. alenen göte girebilitesi de yok. açık açık bir alaycılık, bir sinisizm de içermiyor. ama mide bulandırıyor işte.

    bu arada, sırf bu başlığı açmaya karar verdiğimde en yakınımdaki entri o olduğu için ilk numune oldu. daha beterleri de var. denk geldikçe sıra onlara da gelecek.
  • bu da ikinci numune: (bkz: #29334556)

    bunun giriş sebebi ırkçılık. istemiyorum kardeşim ırkçı zevzekler, kirletiyorsunuz dünyayı. tüm kötülüklerin anası gibi bir şey. bir de yarası olan gocunur falan diyor. şeytan diyor...neyse.
  • üçüncü numune: (bkz: #29350231)

    az mı geldi akşam küfürün yavrucum? iki küfürlü lafı bir araya getirince adam mı olunuyor? olunmuyor

    oksijen sınırlı bir kaynak aslında
  • sözlükte gezinirken midemi bulandıran entrilerle karşılaşıyorum. içerdikleri fikir hoşuma gitmedği için değil. ne haddime fikre karışmak. ama sırf formata uyuyor diye ne bir fikir, ne bir zeka pırıltısı, ne de bilgi kırıntısı içeren saçmalıklar da kanıma dokunuyor.

    işte bu entriler sözlüğü çöp kutusuna çeviren entriler. ben sadece miniminnacık bir kısmına denk geliyor, onun da küçük bir kısmını buraya yazacak kadar motive oluyorum. ama bundan böyle yeni hobim bu.
  • (bkz: garbage entry)
  • dördüncü numune: (bkz: #29439257)

    küfürden, çirkinlikten falan değil de bu sefer banallıktan. hadi gençsin, 12 yaşındasın falan o yüzden böyle salakça muhabbetler ilginç geliyor sana. zamanında bütün sözlük erkeklerine geldi. tamam da şu sözlükte penisin ayağa kalkma, fazla ilgi gösterirsen sümkürme falan muhabbetini senin hayatından daha uzun süre önce yapmış insanlar olduğunu biliyor olman lazım. git yazlığın bahçe duvarında çekirdek çitlerken yap böyle salak muhabbetleri. zihnen yaşıtlarınla.
  • daha onemli ve anlamlisi icin;
    (bkz: sözlüğü çöp kutusuna çeviren başlıklar)
  • beşinci numune: (bkz: #29588689)

    bu da bayatlığından, yavanlığından, bayağılığından. tek eksiği yine duşa soktun bakınızı. çoluk çocuk sözlüğe gelir belki birazcık ufukları genişler diyoruz ama tam tersine sürülerce gelip sayı avantajını kullanıyorlar. yanlarında getirdikleri apaçi kültürünü bastıracak birikim yok malesef artık. benim gibi gediklilere de huysuz ihtiyarlık yapmak düşüyor. ne yapalım artık, rolümüzü oynayacağız.

    evladım spor sevgisi aşılamak lazım derken sağ el sporunu kastetmemişlerdi sanki.
  • altıncı numune: (bkz: #29610710)

    sevgili doktor sağıroğlunu tanımıyor muyuz? şimdi yüzlerce entrisinin hepsini birden koymam gerekemez mi buraya? valla bunu trollükten değil cahil trollükten aldım listeye.

    sayın doktor eğer trollük yapacaksanız owencan gibi falan olun. san fransico ile los angeles farklı yerler. hollywood da san fransisco'da değil los angeles nahiyesinde yer alıyor. hatta new line cinemanın açık adresini vereyim de tam olsun:

    116 north robertson boulevard no: 400
    los angeles, ca 90048
hesabın var mı? giriş yap