• sürekli kahvede takılan adamı cahil gören sözlükçülerin unutmaması gereken gerçek. amaç aynı: ucuz yollu vakit öldürmece, memleketi kurtarmaca, biraz da eğlenmece. yav he he demeden önce kahvede daha olgun, daha tecrübeli insanlarla muhatap olunacağını da unutmamak gerek.

    adına ne derseniz artık.. internet kahvesi olur, sanal kahve olur, kıra@hane olur.. olmaz olsun.
  • maalesef iyice göze batan gerçektir. mevcut transfer dönemi ile göstermiştir ki, kahveden bile beter endüstri meslek lisesi kantini tadında bir yer olmuştur. adını bile söyleyemediği, kim olduğunu üç gün önce basından ya da arkadaşından duyduğu topçular için bir başkasına sokmadığı organı kalmayan, eşikteki beşikteki herkesin bu organ sokmalı fantezilerden nasibini aldığı bir yere dönüştü kutsal bilgi kaynağımız.

    eskiden gündem belirleyen, ihtiyaç sahibi okullara kitap yağdıran, ellerinden geldiğince her şeye bir fayda yaratmaya sağlayan bir topluluktan bu durumlara gelmemizin sebebi sanırım o güzel insanların o güzel atlara binip gitmesidir.
  • sözlüğe karşı hiç ilgim yok iken yazar bir arkadaşım "sözlükte ve ekşi şeylerde ilgini çekebilecek bilimsel yazılar, teknik konular ve biyografiler var" demişti. bu sebeple sözlüğe üye oldum ama gel gör ki sürekli birbirine nefret kusan karşıt görüşler, düşünce yapısı farketmeksizin sıkıca tutulan bağnazlıklar, bireysel ve sosyal sebeplerden kaynaklanan arzuların bilim ve siyaset konusu edilmesi, hakaretvari saygısız eleştiriler ve nicesi.. diyerek maalesef katıldığım başlıktır.

    şimdi biri çıkar sen daha caylaksın, şöyle, böyle, bilmem nenin çocuğu..
    tamda bu yüzden.
  • başlıkları açan yazarlar biraz yaratıcı olmalı
  • söz konusu futbol olunca kahveden daha beter. kahvede bu kadar malca konuşanları dışlarlar ya da dövüp dışarı atarlar bir daha giremez, burada futbol muhabbetine dahil olanın dimağı yere düşüyor adeta.
  • kahvede söylediğini adama hatırlarlar. hatta yedirirler.
    burda günde otuz kırk entari giyen giydireni nasıl takip edecen. söyle yalanı öp inanmayanı.

    daha ziyade şehirlerarası yolculukta otobüs koltuğu arkadaşlığındaki bi kaptırma kastırma kaydırma olayı var.

    iki fikrini söyle. bi düşünceni. olmadı akşenere doğru yürü.

    haa 8taşlı kelle yapısına çok uygun bi mecra. o ayrı.

    not: ille devlet reyiz
    ille devlet dede
    plus guizaspor
  • yeminle yok
hesabın var mı? giriş yap