• kimi zaman seks. çoğu zaman para. her daim iş. mk başka bir şey de yok sanki hayatta!
  • nickelbackin niye sevilmediği. hayır hayranı falan değilim de, niye yahu?
  • elveda ve bütün o balıklar için teşekkürler.
    özellikle son 1 haftadır her gün geçiyor şu aralar en fazla bu var hadi hayırlısı.
  • rte, feto, kemal amca, chp kadın kolları, ak parti hurileri ve de nurileri, hepiniz anarşiksiniz, yok ya hepiniz andavalsınız. yok yok hepimiz afyonlanmışız. bildiğin deliyiz. yok ya peynir alacak paramız yok...
    a ha, bu yıl the oscars'ı kim aldı?
    hepimiz aldık...
  • yarın şişlide ne yapıcam ben ya onu bırak benim staj işleri ne olucak ya banka bulamazsam ya açıkta kalırsam off neden bu okuldayım ben yaa
  • "herşeyi satıp dağ evine yerleşmek istiyorum" diyecem ama satacak bir şeyim bile yok.onu geçtim en yakın dağlar ıstranca dağları oraya nasıl yerleşeyim mk
  • hayat çok garip yaw böyle martılar felan
  • ilk defa yazın gelmemesini istediğimi düşünüyorum. oysa ki yaz çocuğuyum, cıvıl cıvıl içim, gezeyim, göreyim, falan filan. tüm yaz ayda 2 düğüne katılacağım için bunlar hep.
    he bok var abi evlenin, biz de arkanızda koşturalım o mu lazım bu mu gerek, siz de onun üzerine balayına gidin sonra biz de köpek gibi çalışalım sıcakta aq. ondan sonra da huzurlu, mutluluklu foto paylaşımları, utanmasalar ilk gecelerini de checkin yapacak bok herifler, biz de evde şort terlik öyle işte. bunları yüzünüze de söylemek vardı da neyse susayım şimdilik..
  • ne dusumdugumu dusunuyorum. ben dusunuyorum ne dusundugumu dusundugum ne dusumdugumu..
    ne dusunuyorum ulan ben diyecek oluruyorum lakin oyle dusunmuyorum. sınavlardada boyle oluyor. çıldırıyorum amk.
  • deniz kenarındayız. güneş daha batmamış, etrafı olabildiğince renkli kılıyor. benim biram, onun meyve kokteyli eskitilmiş ahşap bir masanın üzerinde. damlalar birbiri üzerinden kayarak masaya iniyor. güneş bardakları palet, masayı tuval olarak kullanıyor. yaptığı resme bakıyorum.

    tatlı serin rüzgar yüzümüzü okşuyor. sağ omzu kalbimin üstünde. saçları rüzgarla titriyor. biraz parfüm, biraz kendi, biraz deniz kokusu ciğerlerime doluyor. huzuru içime çekiyorum, ruhum doyuyor.

    yaktığım sigarayı rüzgar içiyor. uzanıp almak istemiyorum. güneş batsın istemiyorum. gözlerimi kırpmak istemiyorum. bu mutluluğun bir anını bile kaçırmak istemiyorum.

    -ne düşünüyorsun ?

    bir çift iri ela göz bana bakıyor, içinde mutluluk, merak, beklenti var. makyaj yapmasını istemiyorum zaten çok da yapmıyor. göz kalemini, gözlerimle takip ediyorum. kirpiklerine takılıyorum.

    - ne düşünüyorsun ?

    at düşünüyorum amk napacaksın ne düşünüyorum ? bir şey düşünmüyorum. mutluyum, huzurluyum avare avare bakıyorum öyle.

    bold pilot'u düşünüyorum amk.
hesabın var mı? giriş yap