• şukela aldıklarında iyi, oeh aldıklarında kötüdür. (bkz: kendimden biliyorum)
  • ateşim çıkmasına bağlı mı yoksa kullandığım antibiyotikten mi,

    yoksa hastayım dinlenmeliyim diyerek iş yapmamaya bağlı yaşadığım boşluktan mı bilemiyorum.

    love actually filan izledim, gözüm filan doldu. toz kaçtı ağlamadım aslında.

    bak gerçekten kötü durumdayım sanırım.

    bunun dsm-5'e göre bir adı filan olmalı.
  • ...
    kederliyim, gölgesinin terk ettiği bir kasaba kadar yorgunum.

    haydar ergülen- gurbet kuşları
  • mutsuz ve sıkılmış. yapmak istediğim birçok şey varmış da yapamıyormuş, yaşamak istediğim birçok anı varmış da yakalayamıyormuş gibi.
  • yeni şarkılar keşfediyorum . sanki kıtalar okyanuslar falan keşfediyorum öyle bir his .öyle bi duygu durumu .
  • acayip değişken.

    efenim, hayatımdaki en büyük problemim, duygularımı insanlara yansıtamıyor olmam ve tam olarak ne hissettiğimi bilmememdir.
    aslında oldukça duygusal bir yapıya sahibim. ancak yalnızca kendi iç dünyamda durum böyledir. yani bir olay esnasında ne hissettiğimi, insanlara tam olarak lanse edemiyorum. dolayısıyla insanlar benim ne yapmaya çalıştığımı anlayamıyor ve olağandışı olaylarda sıradan tepkilerime anlam veremiyor. yahu ben arabaya ölü insan bedeni taşımış adamım. evet bu garip değil, ancak suratımda ki ifade sanki elimde ki çöp poşeti de onu çöpe atmaya gidiyormuşum gibiydi. öylesine duygusuz, öylesine sakin. hemde içimde inanılmaz bir çaresizlik ve korku hissi olmasına rağmen...

    insanlar beni genelde duygusuz ve kibirli bir herif olarak lanse etse de katiyyen böyle birşey yoktur. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz!.

    gördüğünüz gibi; açıklamayla başladım, okur; "ulan herif birşeyler anlatacak galiba" diye okumaya başladı, finale bak, hababam sınıfı esprisi. allah benim belamı vermiş usta, (bkz: kova burcu) erkeklerine selam ederim.

    bahsi geçmişken;

    "beyler atın sigaraları, mahmut hoca geliyor.:

    (bkz: münir özkul) saygıyla anıyorum. ışıklar içinde uyu usta.

    edit: minur özkul değil, münir özkul olacakmış. özür dilerim usta. ismini bile doğru düzgün telaffuz edemedim. bu ayıpta bana bir yüzyıl yeter.

    edit: -de, -da eklerinin kullanım yanlışlığıyla ilgili bilgilendirmesinden ve samimi mesajından dolayı, @sandalyeyikimaldibiryarsevdimkelkaldi ' ya teşekkürlerimi sunarım.
  • aslında mutlu, ama alışkanlıktan mutsuz.

    hepimizi açıkladım nerdeyse siz yorulmayın.
hesabın var mı? giriş yap