• yıl olmuş 2009, bilim almış yürümüş. ama gel gör ki; hala nerede bir doğal afet olsa veya olacağı düşünülse internette en çok tıklanan siteler nostradamus kehanetlerinin olduğu siteler olur. oysa ki bu adam değil miydi 1999'da kıyamet kopacak diyen!?
    dünyanın parasını verip fal baktırdığımız, yıldızlardan hesap kitap yapan ablalar vardı bir de "2003'te tarkan evlenecek" falan diyen. hatta kur'an'a şablonunu oturtup 2006 yılında dünyaya ateş topu düşeceğini söyleyen pos kafalı bir abi vardı mesela. açık oturum adamı...

    şimdi onlar gitti, yerine yenilerini bekliyoruz. peki neydi bu insanların hataları? elbette ki tv'ye çıkmak, kitap yazmak falan. oysa geleceksin, kehanetini böyle sözlük gibi akıcı bir ortama yazacaksın hacı. tutarsa kahramansın, tutmazsa silersin gider.

    aha böyle:
    3. dünya savaşı ne derece korkutucu ve teknolojik silahlarla yapılır tahmin etmek zor ama 4. dünya savaşı kesinlikle taş ve sopalarla yapılacak. ve elbette 5. dünya savaşının entry ve başlıklarla, internet başında yapılacağı kesin. hele şu 15-16 yaşındaki gençler, mynet oyun kullanıcıları, youtube'da görev yapan yorumcular falan azıcık büyüsün de..
  • dsg şanzıman geliştirilerek ufak tefek sorunları ortadan kaldırılacak. vw maliyeti de düşürmeyi başardıktan sonra dünyada otomatik vites diye bir şey kalmayacak. dsg şanzıman önce otomatik vitesin yerini aldıktan sonra ileride tüm arabalar sadece bu mekanizmaya dahil şanzımanlı otomobiller üretip manuel vitesi opsiyonel yapacaklar. arkasından bir süre sonra manuel vites tamamen tarih olacak.
  • http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13725697
    %75'lik bir gerçekleşme oranı. kendimle gurur duyuyorum.
  • 2011 ocak'a kadar çok pis, daha önce bir benzeri olmayan bir şey başına gelecek tüm dünyanın. demiştim demek istemem ama şimdiden üzgünüm.
  • kakam gelecek. hissedebiliyorum. hatta baş verdi geliyo dur lan!...
  • telomer kısalmasına çözüm bulunacak ve insanoğlunun ömrü uzuyacak, biz göremeyiz bel ki ama gerçekleşeceğini biliyorum.
  • 7. bilmem ama 8. dünya savaşı taş ve sopalarla yapılacak.
  • larissa riquelme soyunacak.
hesabın var mı? giriş yap