• iki yanı açık, önünde arkasında sağında solunda ev dahi olmayan yolda yürürken(düşün artık kaldırım bile yok), bir anda uçarak gelen, 24 sayfalık teknosa kataloğunun surata yapışması.

    yukardan "bu mp3 çaları kaçırma, çok ucuz" şeklinde bi mesaj mı geldi acaba diye baktım kataloğa ama bildiğin teknosa işte. herşey yine pahalı. anlam veremedim, hayret.
  • istiklal caddesi'nde yanımdan cansu dere geçmişti.iki dakika konuşamadım.çok doğaüstü bir olay kendisi.
  • anket yaparken caylak olmu$tum aniden bi keresinde.. kim yapti belli degil, böyle entry yazamiyorum, n'oluyo diye sorucam mesaj atamiyorum filan, görünüm ayarlarini degi$tirmek istiyorum ama olmuyo.. cok dogaüstüydü.. birileriyle payla$mak istedim, artik rahatim, götüm tavana erdi..
  • bir keresinde karabasan baskına gelmişti bana. ben ne yaptım? tuttum bileğinden ipnetorun, oturttum masaya. zorla pişpirik oynattım. yaa. ulan, dedim sonra, ben pişpirik oynamayı bilmem ki nasıl oldu bu o zaman? neyse, dedim yine sonra. kesin vardır sözlükte bununla ilgili bir açıklama.
  • aklımda verebileceğim bir örnek olan olaylardır (tanım).. örnek :

    bi keresinde doğa rutkayla pilav yemeye gitmiştik.. garson geldi "ne arzu edersiniz" falan diye sordu.. "menü yok mu" dedim.. "yok ağzımla söyliyim" dedi.. "söyle" dedim.. "bi tek doğaüstü kuru kalmış" dedi.. " e pilav?" diye sordum.. bu garson birden sen ikiye bölün ajan simit gibi.. doğa'ya baktım sinirden lapa lapa olmuş lan.. o derece doğaüstü bi olaydı.. hemen koşup ortamı terk edecektim ki kamera şakasıymış.. gerildim çok.. hala ellerim titrer aklıma geldikçe..

    hehe.. yahu şahan gökbakar ve arkadaşları olarak mı kötülüyorsunuz.. vallahi yengem olur doğa rutkay.. valla bak.. tamam doğa bekleriz olsun.. o kadar sorun değil..

    doğa bey? hani şu bbg robotu.. o da mı olmaz? ne dersin ha?
  • normal $artlar altinda vuku bulmamasi gereken, sozlukculerin basina gelmis insan dogasina, fizige aykiri olaylardir, ucmak gibi.
    (bkz: anladin sen)
  • birseyler okurken birden beyaz sayfanin ortasinda kirmizi bir daire gormek.
hesabın var mı? giriş yap