• (bkz: syd/#18939327)
  • (bkz: pilot olmak)

    valla.. bi ara pilotluk kurslarını falan bile araştırmıştım.. o derece yani..
  • almanyanın herhangi bir şehrine gidip; güneşli bir öğle vakti bakkaldan bir adet ekmek alıp, ekmeği güneşe doğru kaldırıp, 'ich hole brot' diye bağırmak.
  • kalan ömrümü turist olarak geçirmek. hayal kurmuşken iyisinden olsun, vize pasaport gibi ıvır zıvırı bir anda hayatımızdan çıkarsak, ingilizcemiz zaten mükemmeldi. mesela burdan yola çıksam önce irlandaya, orda bir cafede iş bulsam 4-5 ay çalışsam, ordan insem avrupaya, italyada kalsam 3-4 ay... böyle böyle her ülkede bir kaç ay kalıp, hem de çalışarak ömrümü tüketsem... hiçbir zaman düzenli bi hayatım olmasa, yarını düşünmesem. para da biriktirmeyeyim, sanki yıllarca köpek gibi çalışıp emekli olanlar mutlu olabiliyor mu o parayla. çocuk doğsun yaparız mahmut, çocuk okula başlasın gideriz mahmut, çocuk mezun olsun alırız mahmut, emekli olalım veririz mahmut. ebesinin .... mahmut. 50 yaşında trilyonlarım olsa ne kadar mutlu olabailirim ki, hiç özgür olamadıktan sonra. çoluğu çocuğu torunu torbayı düşünürken ne kadar mutlu olunabilir ki... hadi bu da hayalimizin lüksü olsun, bi tane de kafadar sevgili olsun mesela, her yere onunla gidip geleyim. özgürlük de bi yere kadar ne lan bu özgür kız gibi dağ bayır dimi ama... başta erkek şart. türk olmasına da gerek yok, irlandalı olabilir, olsa iyi olur. neyse gidip ders çalışayım en iyisi.

    deli gönlüm atinadan bildirdi...
  • olması şimdilik imkansız olan hayallerdir. karavanda yaşamak, mekansız bir hayat sürmek.
  • istanbulda boğaza nazır bir yalıda yaşamak. ama aynı zamanda bir fabrikada asgari ücretle çalışıyor olmak. bu sebeple de elektrik faturasını ödeyemeyip elektriksiz kalmak. sonrasında da o yalıyı satıp daha küçük bir boğaza nazır yalı almak. ve artan parayla rahat rahat yaşamak.
  • hayalim,
    martıların kanatlarına tutunup,
    yosun kokuları eşliğinde uzaklaşmak.
    koklayıp, görüp, hissedip,
    bilmediklerimle kaplı yerlere
    hevesle yolculuk etmek.
  • 2020 yılına gidip nerede olduğumu görebilmek. kestiremiyorum.
  • uyandığımda kendimi bir müzikal filmde bulmak,

    ben fred astaire olsam,
    dans ede ede,
    hoplaya sıcraya
    asansörden insem.
    bakkal amca gene kelly olsun.
    işaretlerle sigaramı alsam.
    beni bir şarkıyla yolculasa...

    servis durağında rita hayworth,
    put the blame on mame ' i söylese...
    eldivenini ben tutsam...

    serviste hep beraber new york new york söylesek...

    ginger....nerdesin??
hesabın var mı? giriş yap