sözlükçülerin evlerindeki paranormal olaylar
-
-
fakir ve/veya manyak sözlükçülerin başına gelmeyecek olaylardır. neticede ortada para ve normal bir insan yoksa olmasına da imkan yoktur zaten.
-
(bkz: evde kırmızı beslemek)
-
gün içinde paranormal activity izledikten, üstüne birde eve gece geç saatte geldikten sonra; yatağın yanıbaşında doğalgaz peteklerinin önündeki perdenin bitmeyen hafif salınımı, mutfaktaki kombiden ve daha tam yerini keşfedemediğim o su borusundan gelen hiçte iç açıcı olmayan "gacır gucur" sesler, bazen yatak odamın kapısının kendi kendine açılabilmesi, üst kat komşumun olur olmaz kapı gıcırtısı ve birden bana gelen üşüme duygusu. o gece baya uzun bir telefon mesaisi yapmıştım.
-
bir tane yaşadım... allahtan sadece bir taneydi, ne aklım ne ruhum ikincisini kaldıramayacağından 2.si allah yaşatmasın amin.buraya anlatırsam tekrar olacağından tırstığım için (çünkü böyle olur korku filmlerinde) anlatmak istemiyorum ama özetle ses var görüntü yok türünden bir şeydi ve tüm kapı ve pencerelerin kapalı olduğu evde çok net bir şekilde bir süre devam eden ses duyduğumu söyleyeyim ve entrimi burda sonlandırayım, gerisini de unutayım hatırlamayayım..
-
tam uyku ile uyanıklık arasında birisi adımı söylüyor. çok tırsıyorum sözlük, çok!!
-
(bkz: olur öyle)
-
bir gece rüyama fredy girdi. gerçi rüya bir amerikan okul otobüsünde geçiyordu ama evde uyuyordum! neyse, varya herif o makas elleriyle üzerime doğru geldiğinde nasıl bağırdım nasıl bağırdım bir bilseniz, birden bire kalktığımda götüme kadar tere battığımı farkettim. hemen kalkıp ışıkları yaktım. o da ne, fredy bu seferde evin içinde, bana bakıyor. a q o anda yataktan fırlamasam o tere bulanmış göt korkusu ile ateist olmama rağmen kelime-i şehadet getirir ve cennete giderdim. gerçi abdesim yoktu, ama şehid olacağım lan, boru mu? fredy'den büyük cani mi var bu dünya! herif cehennemden çıkan çılgın şeytanın teki!
-
-
(bkz: buzdolabindan gelen ses)