• ek$i sozluk'te muhtemelen 1999 yilinda bloody'nin "bu sozlukle ilgili isteklerimiz" olarak actigi ve icine muhtemelen "mesaj atabilelim" gibi bir $eyler yazdigi ba$ligin rafine olmu$ hali.. bizzat tarafimdan to do list olarak kullanilmaktadir.. yapilamayacak, sacma (bana gore) ya da gercekle$tirilmi$ istekler aynen sozlukteki buglar'da oldugu gibi bu ba$liktan da silinmektedir.

    (bkz: ek$i sozlukte olmayacak ozellikler)
  • cok ama cok kucuk bir kesmi icin (bkz: eksi browser)
  • wapla baglanildiginda sifre vs girip mesajlarimizi gorebilelim. wap ile kimse bir baslik altindaki onlarca entryi tek tek okumaya kasmaz, ama bilgisayara ulasamadigim noktada mesajim var mi yokmu bilmek iyi olurdu.
  • mesajlaşma fasilitesinde ilet/forward düğmesi olsun mesajlar için. böylece içindeki linkler/bkz lar dahil mesaj iletilebilir. basitte hem.
  • acilmis bir entry hakkinda merak ettiklerimizi sorabilelim. mesela elmali turta basligi altinda, elmali turtanin kac santigrat derecede mukemmel kivam verecegini de gormek istiyor, fakat bulamiyorsam, tum sozluk ahalisine bunu sorabilecegim bir sey olmali. bunu saglamak icin de, mesela her entrynin altinda, entry'nin kendi ukte butonu yer alabilir.

    bu, sozlugu, ek$i ve sozluk olmaktan cikarip bir ansiklopedi haline donusturur mu bilmem, ama bu da bir ihtiyac iste.
  • her yazar hem kaç tane "şükela", "öeehh" ve "çok kötü" oyu aldigini, hem de kendisinin bunlardan kaç adet verdiğini özel bilgiler kısmından görebilsin.. fakat olayin abuse edilmemesi icin sadece yazarin kendisi gorebilsin bunlari.. ama kendisini mukayese edebilmesi için "genel istatistikler" bölümüne de ekşi sözlük ortalaması da koyulsun; örneğin yazar başına ortalama 36 şükela, 11 öeehh ve 29 çok kötü oyu kullanılmıştır gibi..

    bir başlıktaki entryler şu an giriş tarihi sırasına göre okunuyor.. diğer bir seçenek de en çok şukela almış entryler en yukarda gelecek şekilde sort edebilelim.. örneğin 100 entry olan bir başlıkta belki en kaliteli ve en beğenilen entryler giriş tarihi açısından 43. ve 78. entryler olabilir ve bunları en yukarda 1. ve 2. sırada görmek mümkün olsa..

    "yazar hakkında" 'ya yazarın hayvan ara'da diğer yazarlar tarafından aranma sayısı eklensin..
  • japonyadan amerikaya bütün dünya üzerine yayılan sözlük yazarlarına entry giriş tarihlerini kendi time zone'larında görme şansı verilse keşke.
  • sözlük bu güne kadar yayınlanmış , yapılmış en iyi almanaktan bile daha iyidir.en azından türkiye tarihi açısından online kaldığı yıllar boyunca öyle olacaktır.bu yüzden sözlük nefes alan bir yaşanan tarih tanığı olarak görevini apocalyptic sınırlara kadar sürdürmelidir.bunun için de gerekirse bir vakıf bile kurulmalıdır.*.unutulmamalıdır ki burada herbirimizin emeği,göz nuru vardır.bu yazar nesli kıvraklıktan el çekince , gençlere el vermeli , görevini de sözlüğü koruyarak bir vakıf çatısı altında devam ettirmelidir.
  • yazar ba$ina du$en entryden fazla entrysi olan yazarlarin sayisi istatistiklerde ciksin. benzer sekilde istatistikler cogaltilsin.
  • anketten tiksiniyorum benzeri tematikten tiksiniyorum ozelligi de olsun. bugune basildiginda o gun icinde belli bir sayidan (mesela 25)den fazla entry girmis yazarlarin entryleri potansiyel junk entry veya tematik entry olabilecegi icin listenin en arkasina atilsin.
hesabın var mı? giriş yap