• dikkatimi çeken durum. engelliyorum engelliyorum bitmiyor. bence sözlük ruhunu oluşturan ve sözlüğü marka haline getirip cazipleştiren seküler, demokratik, sosyal demokrat tayfa artık azınlıkta. sanki bu platform ihl sözlük olmuş reislerine tapan bir hale dönüşmüş. yeni bir platform açılıp buradan gitmek gerek. böylece kendileri söyleyip kendileri oynasın.zamanla zaten azalarak bu platform da yok olur.
  • sayıları o kadar çok değil, gözünüzü korkutmayın. ağır toplardan en fazla onbeş tanesini engelleyin, sözlük bir anda gül bahçesine dönüyor. bir de esas ağır topların arasından kımıl gibi çıkanlara da engelleyi vurduğunuzda cilayı da atmış oluyorsunuz. yatırım tavsiyesidir.

    edit: bir aktrollü dinlemek istememek ifade özgürlüğü karşıtlığı değildir. ifade özgürlüğü iktidardakiler için değildir, muhalefettekiler içindir. iktidar zaten adı üstünde iktidardır, sözünü ulaştırma konusunda bir sıkıntısı yoktur. o yüzden aşağıdaki aktrollerin samimiyetsiz bir şekilde dile getirdiği zırvalara prim vermeyin. vurun engelle butonuna, sözlük bağırsaklarını temizlesin.
  • va ne ya? *
hesabın var mı? giriş yap