• şimdi bak linç istediği yerden gelsin önemli değil. ama birinin bunu söylemesi lazım. sebep her ne olursa olsun, bak ne olursa olsun istisnası yok; hiç kimsenin aracını plakasıyla birlikte millete servis edemezsin. hele o plakayla başlık açamazsın. hiç kimsenin böyle bir hakkı yok. bunun adı kibirden mütevellit düşüncesizliktir, umursamazlıktır. halk arasında ..ne takmamaktır.

    "efendim son çare olaraktıda, kediye bişey olacaktı da, başka yöntem bulamadım da.."

    bak kardeşim, şu anda ben buraya yazarken dünyada milyonlarca arabanın alt tarafında motora kartere bilmem nereye girmese bile en azından altında milyonlarca kedi ve köpek, hatta belki kuş var. evet. milyonlarca. yani bu olay nadir olan bir olay değil her gün sürekli olan bir olay. hayvan bu. sıcak ve güvenli bulduğu yere girer.

    ama aynı hayvan, araba çalıştığı anda (marşa bastığın anda) ışık hızıyla orayı terkeder. aslında senin birşey yapmana da gerek yoktu. aslında tahminimce bunu sende biliyorsun da..

    herneyse. sonuç olarak bu nasıl rahatlık amk ya. millet iyice kafayı yedi lan. nasıl bir cesarettir ki, milletin arabasını ve plakasını görücüye çıkarıyorsun. hiçbir zararı olmayabilir, araç sahibi buna itiraz da etmeyebilir. önemli değil o etmez başkası eder. plakanın belli sebepler için herkesin görebileceği şekilde aracın üstünde olması başka şey, o aracın ve plakanın internette sahibinden izinsiz yayınlanması bambaşka bişey. sahibinin haberi var mı? sordun mu? yok. popi olim de.. demi :)

    adam beyaz yakalıymış da.. heeee? boş zamanında ekşi sözlüğe bakıyormuş!!!!!!!

    manyak mısınız lan siz? nerden biliyorsun lan? belki ekşiden haberi bile yok. belki nefret ediyor. nerden biliyorsun lan? madem bu kadar iyi tanıyorsun ara sor.

    şahsen benim başıma gelse dava ederim. ulan sırf dikkat çekmek ve puan toplamak için yaptıklarınıza bak nasıl bir cesaret nasıl bir kibir var lan sizde?
  • rezalet olduğunu düşünmemekle birlikte bir üstteki entry’ye kesinlikle katılıyorum. emniyet teşkilatını arar bu plakadaki aracın sürücüsü bunu yaptı diye şikayet edebilirsiniz ya da böyle bir durum var diye bilgi verirsiniz.
  • lütfen şikayetinizi kırmızı 0001 plakalı araç sahibine yapınız :)
  • (bkz: 34 ssg 34)
  • araç sahibi başlık sahibine dava açacaktır.
  • kesinlikle katıldığım söylemdir.

    hırsızdır ifşa edersin, adam kaçırırlar ifşa edersin, teröristtir ifşa edersin.

    arabaya kedi kaçtı diye, birileri arabada sevişiyor diye ifşa etmezsin.

    iğrençsiniz ipn.ler.
  • bir plakayı buraya yazınca ne oluyor cok merak ediyorum.. sahibine nasıl bir rezalet durumu yaşattırıyor mesela?

    plakayı görücüye çıkarmak.. ulan zaten sokakta her gün görüyor yüzbinlerce insan, umuma açık bir bilgi..

    boşsunuz boş..

    mazallah bir ana haber bülteninde sağda solda çekim yaparlarken plakanız görülse "benden izinsiz ana haberde milyonlara ifsa edildi" diye yaygara koparılacak herhalde..
  • yerli plaka bu korkutur.
    (bkz: yerli plaka)
  • şu yukarıdaki dolu arkadaş keşke sadece başlığı okuyup tribünlere oynamak yerine entryi de okusaydı, "zaten sokakta her gün görünüyor" cümlesinin devamını görebilirdi.

    (bkz: meriç entrileri ifşa platformu)

    şimdi sana yazar özelden teşekkür eder akşama buluşursunuz :))) amk meriçleri. karaktersizler.
  • şu yukarıdaki lüzumsuz mabadından başlığı okumadığımı iddia etmek yerine cümlesinin devamında gelen "bambaşka şey" ibaresinin bir anlamı olmadığını idrak edebilecek potansiyelde olsaydı böyle saçmalamazdı.

    ettiği o "amk meriçleri ve karaktersizler" lafını gelip yüzüme edecek yüreği, cesareti, erkekliği var mı cok merak ediyorum. ben dava falan da açmam, yüzüne zikrettiğinde yüzüne veririm cevabı.
hesabın var mı? giriş yap