sözlükte reklam yapmak*
-
bahsedilen konular, acilan basliklar kisi veya kurumlarin farkinda olsakta olmasakta bence (olumlu veya olumsuz) bir cesit reklami oluyor.
reklamin iyisi kotusu olmaz mantigi.. -
sozluge bakip carsiya,markete cikan,gidecegi filmi,izleyecegi konseri secen hatta muzik ve yemek zevkini entrylere göre oluşturan insanların varoldugu fikrine kapılma durumu..
-
bi siktir git dedirten olay.
-
ukte bölümüne "ukteye bakan bi çok insan var kimse de bunu doldurmaz" düşüncesiyle web sitesi adresleri koymak. ya da o tarz entry'ler açmak.
-
genellikle www ile ba$layan url adresi $eklindeki ba$liklari gorduumuzde aklimiza gelen olgu.(bkz: reklam mi lan bu)
-
spam tanımına girer mi ki dediğim olay. bir sonraki aşama sözlüktekilerin e mail adreslerinin cd halinde pazarlanması olur herhalde.
(bkz: reklamdan tiksiniyorum modu) -
-
tahminen suserlari ve okuyucuları etkileyerek herhangi bir sekilde ve konuda ve de konumda traj arttırma cabası...
-
reklam yapma ihtiyaci olan firmalarin henuz kesfedemedikleri bir yontemdir bu. lakin oyle olsa, her baslikta -2 entry'de 1- "xxx ne guzel marka" "yyy'yi yedim, tadina doyamadim" "zzz 1 numara, en buyuk" seklinde sloganlarla karsilasmamiza ve ek$i sozluk moderasyon hava alaninda birbiri ardina bu yazarlarin nick'lerini tasiyan ucaklarin havalanmasina neden olabilirdi.
-
playroom prova studyosu başlığında geri tepebileceği gayet güzel gösterilmiş olan olay. yaparken dikkatli olmak lazım.