• cinsiyet ve estetiğin bi'ehemmiyeti yok sağlık için kilo veriniz.
  • şişmanlığın bir ve ya birden fazla sebebi olabilir.hatta öyleki hiç tahmin edemeyeceğiniz bir sebep olması da gayet mümkün.mesela psikolojik olabilir ve bu az bir olasılık değil.

    belki defalarca denedin, diyetleri ciddiyetle uyguladın ama en nihayetinde tekrar başa döndün.kendine verdiğin sözleri tutamadığın için üstüne bir de suçluluk hissettin ve rahatsız edici duyguyu bastırmak için bir browni daha attın ağzına.demem o ki ; ortadaki problemin tek ortağı sen olmayabilirsin, ilk okuldaki sıra arkadaşın lisede seni reddeden platoniğin ve ya zayıf kardeşin olabilir bunun ortakları.
    toparlarsak;
    biyolojik bir rahatsızlık yoksa psikolojik nedenlerine bakılmalı.bu yük sadece senin değil dolayısıyla yalnız başına taşımak zorunda da değilsin.bir psikoloğa ve ya tercihen bir psikiyatriste git ve senin olmayan yükü sırtından indir.
  • az yazin da oturmayin fazla...
  • şaka maka türkiye hariç dünyanın her yerinde şişman kızlar seviliyor, genelde şişman kızların karşılığı yani onların sevgili olmak istedikleri gene şişman erkekler olabiliyor. yani dünyada bunu çok pohpohluyorlar. ingiltere'de bir otobüs durağında reklam afişinde görebilirsiniz mesala, şişman erkekle ve şişman kadının sarıldığı afişler. misal yok zayıf bir erkek ve şişman kadın ilişkisi. bunu medyada istemez halk da.

    sadece türkiye hariç tüm dünyanın en azından çoğunun, şişman yani bbw kız sevdiğine eminim. en azından balık etli bir kız gördüğümde benim içim heyecanlanmıyor değil. seviyorum yani. hatta kendi kendime bir 5 kilo daha alsa, ne güzel olur, ne güzel kıvrımları filan çıkar ortaya diyorum. benim verebileceğim misal ortalama boyda iseler daha çok kilo almalarıdır. zaten türk kadını dediğin ağır olmalı zemine sağlam basmalıdır. en azından benim görüşüm bu şekilde.
  • diyet ve bol kardiyo hanımlar.
hesabın var mı? giriş yap