• kadın yazarlara cinsellisinden olması oldukça yaygın.. dekolte giyip giymediğimiz görünmediğinden burada kıstas kadın kimliğini açık etmek zannederim.. toplumsal defo: tahrik oluyor yiğidolar.. tabii romantikli, sevişmeli, ya da daha hard core; şöyle sikli soklu fantastik başlıklarda ya da konularla yazmak da olabiliyor.. ama onda suçu paylaşıyormuşuz: orhan çeker rulezz beybi.. ama baba kız diyaloglarından sebep taciz edilebilirliğimiz var yani..

    cinselli taciz mesajları genelde meydan okuma, kendini ispat ettirme şeklinde oluyor bana.. iddiamdan öleceğim ya, hep ondan-mış.. ama hakkını yemeyeyim, ara beni boya beni tadındaki entrylerime rağmen nick at siki-li olunca buna soyunan arkadaşların sayısı pek az (abi büyüksün diye atılan mesajlardan daha az hatta bak).. "ama ben ilgi çekmeye çalışmıyor muydum zaten; pis oyun bozan beni"..
    bir iki yiğido davranıcak oldu, götünü kestim.. ahaha yok. ama nick altına nasıl bir götsüz olduğunu yazmakla tehdit edince minimum on gün kayboluyor yiğidolar.. ne güzel sikip sokuyordun halbuse bebeğim, içine kaçmayaydı iyiydi :(

    ancak bu sanırım bir tür gizli şerefsizlik.. aslında malum da be, ekmek derdi onların da.. tacizci bir pezevenk olduğu yazınca nick altında, hatun kaldıramaz sonra, yavrum; hatta belki kız arkadaşı kızar, ahaha kıyamam..

    o değil de, öyle böyle mide bulandırıcı, sinir bozucu bişey değil.. biri şundan yapsa, gitsen herifin ne mal olduğunu anlatsan -tacizci pezevenk demesen de mesela, başka güzel yollarla yapsan- bir sürü gerizekalı adam çıkıp senin nasıl tahrik ettiğini yazar, tacizi meşrulaştırmaya çalışır o küçük beyniyle burada.. o orospu çocuğuna hak veren bir sürü benzer tıynette adam var çünkü.. birilerinin onayına ihtiyaç duyduğundan değil, aslında iyi bile olur o türden canlıların kendini göstermesi.. sadece daha bir miden bulanır, öfkelenirsin..

    ahah hem ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider mi hı :)
  • bazılarına; " insanın başına ne gelirse meraktan gelir" sözünü hatırlatmayı gerektiren...
  • öyle ki; eğer kadın yazar katagorisindeysen ve geyik olsun diye bile hafiften cinsellik çağrıştıran ya da pusudaki abazanlara öyle gelen girileriniz varsa delil gösterilip ısrarla yapılır ve hiç de utanılmaz.

    anlatılmak istenen;
    "sen kadın haline bakmadan erkek egemen bu ortamda, cinsel içerikli yazılar yazıp benim içimi gıcıklarsan, bana kuyruk sallarsan ; ben de seni o biçim taciz ederim kızaaammm.
    neyin nazını yapıp da istemiyorum yan cebime havalarındasın? madem yazdın en kısa zamanda tenhada bana vereceksin."

    dip not: öyle kolay değil o işler koçum(!)daha çok beklersin be... iki tur daha at da öyle gel..
  • ekşi feste giden adamları incelediğinizde kimlerin bunu yapabileceğini az çok anlayabilirsiniz.

    cidden sırtlan gibi etrafı kesen, tipleri tekin olmayan, sürekli ama sürekli bira içen (daha gruplar gelmeden) bir acayip şekilde etrafa yayılan tipler.

    gerisi işte klasik hipster, yaşını başını almış eskie entelektüel ekşici, yumurta çocuk ssg, koca göbek kanzuk yeni yetme gençler ve sair.

    ama bu sırtlanların yapacağından şüpheleniyorum ben. (bkz: zırtlan)
  • insanın eşine soramadigini burda ki bazı yazarlar özellikle kadın olduğunu anladiysa anasını ağlatana kadar soruyor yok diyorsun git diyorsun edeb diyorsun ama zor tabi olmayan şeyi nerden bilsin. eğer yanıt gelmezse küfür edip hakaret ediyorlar bide. ne yapalım beyler burda tek tek afişe mi edelim o isimleri. iki saat keyif için geldiğim sözlükte gördüklerim ve okuduklarim kadına toplumun bakış açısını çok net gösteriyor. malesef ki bazı erkekler cahiliye devrinden hiç çıkamadı!!! ve çıkamaz. önce birbirimizi insan olarak görmeyi başarmalıyız yoksa iş cinsiyet mevzusuna giderse bir adım yol gidemeyeceğiz!
  • valla nasıl olduğunu söyliyeyim: biriyle konuşuyorsunuz misal, durup dururken 'amın kıllı mı?' diye soruyor. 'canım çekti' diye ekliyor. cevap vermeyince de 'hoşuna gitmedi mi?' diyor. hayır, öyle bir şey ki, gülsem mi, kızsam mı, ifşa mı etsem, napsam şaşırdım. sonra, yazık buna da, insan tanımadığı birine böyle bir şeyi niye sorsun lan, sorunlu herhalde, dedim geçtim. onun işi de zor bence.
    ayrıca, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız denemesi bedava. alın bir hesap, kadın gibi takılın, bakalım nolcak.

    bi de açıkçası, artık bağışıklık mı dersiniz ne dersiniz bilemem, bu taciz olayına eskisi kadar sinirlenmiyorum. bana kalırsa birini taciz edebilmek insanın çok acınası bir durumda olduğunu gösteriyor. çok şükür, öyle biri değilim deyip şifa diliyorum bunlara. yazık.
  • birileri nasıl olduğunu sormuş biz de açıklıyoruz işte, ağladığımız falan yok. ne bu şiddet bu celal yahu. alla alla ya.
    zaten ben öyle bir mesaj aldıktan sonra daha da cevap vermedim. acaba bana öyle bir mesaj atar mı diye kimseyle mesajlaşmıyalım mı yani, nedir?
    bi de akıl veriyor, 'cevap verme' diye. hayret bi şey ya. çok biliyosun sen.
  • ssg' nin 6 milyon 500 milyar milyon bu kadar kezbanı sözlüğe çat diye almasının yan etkilerinden biri.

    adam sana "sikişek mi ?" dedi diye taciz mi edildin şimdi ? ona göre cevabını verirsin ya da vermezsin kendi bileceğin iş. "amımızı sikecüler" zihniyeti hiç değişmiyor. ben kız olsam biri bana "amın kıllı mı ?" diye mesaj atsa, "kıllı, gel tara amın evladı" der geçerim. bırakın efendim, büyütmeyin böyle şeyleri.
hesabın var mı? giriş yap