• her gün debe'ye girmek için can hıraş mücadele etmektedirler. amk bıktık hergün debe'de beşiktaşla ilgili entry görmekten. başka işiniz gücünüz yok mu la sizin ?

    biri entryi giriyor sonra lobi başlıyor oylamaya. bıktırdınız valla.

    (bkz: #48931916) ya allah aşkına şu entry'i girip okuyun. ne var lan bunda ? bunun gibi 150 bin tane olay anlatırım ben size galatasarayla ilgili. yok çok hata yapmış ama hata yapmadığı tek şey beşiktaşmış falan. olm bu eziklik, bu mahalle edebiyatı kültürünü ne zaman bırakacaksınız siz ?

    beşiktaşlı editi : adam entry'nin sikkoluğunu farkedip silmiş.
  • debe'ye giren anlamsız beşiktaş entry'leri'nin yaratıcıları. amk bazen bu neyin kafası diyorum, sonradan beşiktaş kanseri'nin etkileri olduğunu anlıyorum.

    (bkz: beşiktaş/#48952264)
  • bıktıysan siktir git sağdaki çarpı işaretine bas diyen lobidir.
  • beşiktaş'ın adının bile rahatsız ettiği debe'ye girme gayretinden de vazgeçmeyen değişik bir türün değişik bakış açısı.
  • her yeri lobi olsa ne olur dediğimdir..

    bunlara sorsan renklere aşıktır, kupa için tutmazlar takımlarını ama nedense gidip semtinin, memleketinin takımını tutmazlar da 11 şampiyonluğu, 7-8 türkiye kupası, avrupa kupalarına falan katılmış takımı tutarlar..

    madem onurlusun gir 3.lideki kütüğünün olduğu erzincanspor'u tut, sivasspor'u tut, giresunspor'u tut..

    sanırsın hepsi beşiktaş çocuğu da " böz kopa üçün sevmedük" derler..

    ayrıca, son 10 yıldır üç maç arka arkaya kazandıkları her dönem şampiyon olurlar,

    ama;

    2010-2015 5 senede "0"
    2005-2015 10 senede "1"
    2000-2015 15 senede "2"
    1995-2015 20 senede " 3"

    şampiyonlukları vardır... yazık, kayış kopuyor demek. 20 senede 9 şampiyonluk, 4 türkiye kupası, 1 uefa kupası, 1 süper kupa, 2 ş.ligi çeyrek finali, 2 şamp. ligi 2.turu görmüş galatasaray2ı kıskanmaları da normaldir.

    zira 3 sene üst üste şampiyon oldukları 1992 yılında 8 şampiyonlukları varken, aynı galatasaray'ın da 8 şampiyonluğu vardı.. aradan onca sezon geçmiş birisi 19 olmuş, diğeri 11. gayet normal yani..
  • otobuse bindim.

    yasli bir amcanin yanina oturdum telefonumla oynamaya basladim. masaustu resmim bank asya oldugundan bir sure sonra amca bana "hizmettensin herhalde" dedi. baska cemaat mi var girecek dedim.

    fem yıllarında abilerle maklube yediği fotoğrafı gosterdi.

    yol boyunca sohbet ettik. eski abilerden, cuma sohbetlerinden, hoca efendinin vaazlarından.

    "cok hatalarimiz oldu bu hayatta ama hata yapmadigimiz tek sey hizmeti secmek oldu" dedim otobusten inerken.

    eskiden tum maklubeli sohbetlere gidermis. simdilerde romatizmadan cumaya bile gidemiyormus.

    vedalastik.

    arkamdan 3 kulhu 1 elham okudu. birisi çok dokundu.

    amin dedim.
  • beyinleri holiganizmle coşan, taraftarlıkları başarı odaklı olan dalyaraklarca kıskanılır. he 19, he 11, he 2 tur. sizin uefa kupanız var di mi? hadi canım..
  • hep savunma makamındadırlar dikkat ederseniz, saldıran taraf değil. kedinin biri gelir "biz büyüğüz bu küçük" der kaçar gider bunlar savunmaya geçer. nereden mi biliyorum? ben de onlardan biriyim de ondan. bize yıllarca en itici takımın fenerbahçe olduğunu deklare ettiler ama gerçekten galatasaray'ın ve taraftarının eline bu konuda su dökebilecek türkiyede değil dünyada takım yok... sözlüğün bana öğrettiklerinden biri budur.
  • futbol ile zerre kadar alakam olmamasına rağmen farkına vardığım lobidir. okumadan geçiyorum zaten beşiktaş başlığını görünce çünkü belli bir süreden sonra gerçekten sıkmaya başlıyor bu durum.
hesabın var mı? giriş yap