• bu favori olayını çok yanlış anlayan insan beyanı. şahsen favori butonunu çok beğendim anlamında değil de ben bunu okurum sonra veya bu benim ileride işime yarar, aradığımda bulayım amacı ile kullanıyorum.

    edit: başlık başıma
  • artık (bkz: bizimle deyılsın) demek istediğim ekşi sözlük kullanıcıları.
  • demek hakan şükür başlığına “ hain “ yazdım biranda sekiz bin küsürlerden on bin sınırına dayanmama bu liste vesile oldu.
  • fetullahçılar gönderilecekse akp lilerin de tespit edilip gönderilmesi gerekli.birbirlerinden farklı olmadıkları gibi hala aynı yolda yürümekteler.
  • bu yazar ağır akıl tutulmasında sanırım.
    anonim olup, kamuoyunu etkileyecek kadar popüler bir insan olmayıp, herhangi bir sebeple (tekrar dönüp hatırlamak, okumak, içeriden beğendiği bir kesit veya yazarı tekrar incelemek gibi sebepler) bu entry'i favorileyeni direk olarak terör örgütü üyesi olarak burada fişlemesi bu kişinin bana ne derece işsiz ve takıntılı biri olduğunu gösterdi. denecek fazla bir söz yok.
    benim bir favorimin kastı veya somut bir sonucu olmayacak ama senin bunu yapman bu zamanda büyük sıkıntılara yol açabilir. bunun hepsini hiç tanımadığın insanlara yapabilecek kadar kalbin nefretle dolmuşsa senin için üzüldüm.
    ben bir entry favorilemekten dolayı dava görcek olsaydım, bilinsin ki tüm hedef gösterme bu fişleme ve lekeleme kültürü yüzünden, bu yazardan kaynaklı olmuştur.
hesabın var mı? giriş yap