• son günlerde sol frame'i meşgul eden gereksiz yazarlar topluluğu. gün aşırı ağlak ağlak başlık açıyorlar.

    taksicilerin yönlendirmesi ile ekşi sözlüğü bir propoganda aracı olarak kullanmak isteyen arkadaşlar, nefesinizi boşuna yormayın çünkü sizden hazzetmiyoruz. uber daha girişimcisinin aklında bir fikir bile değilken biz sizden şikayetçiydik. sizden yıllarca parası karşılığı hizmet almadık, size katlandık.

    bugün de uber'e babamızın oğlu olduğu için değil bize kaliteli ve paramızın karşılığı olan hizmeti verdiği için olumlu bakıyor ve onu kullanıyoruz.

    buraya gelip ağlamayı kesin lütfen, çünkü kafa ütülüyorsunuz. gidin kendi özeleştirinizi yapın, yenilenin, ondan sonra karşımıza gelin.
  • taksiciler nasıl bıktırdıysa kendini sözlükte sayıları çok azdır ancak amcası, babası yada bir tanıdığı taksici olanlar kendilerini savunur yahut bir şekilde parasıyla filan bir hesap buldularsa bir şeyler yazarlar. yani normal bunlardan alakasız bir yazar kendilerini hiçbir şekilde haklı bulmaz hatta şöyle diyeyim 2x2=4 dese bir taksici herkes durumdan şüphe duymaya başlar o seviyede güvenmezler taksiciye. bu çok acı tabiki ancak kısa vadede düzelme olasılığı olmadığını hepimiz biliyoruz. maalesef taksici profili çok kötü ve uzun yıllar daha böyle kalacak.
hesabın var mı? giriş yap