• efendim 2014 yılında yayınlanacak anime için şimdiden başlık parselliyorum ama şunu söylemeliyim ki studio trigger'in animesi kill la kill'i izledikten sonra yine aynı cümleyi kuracağım aklımın ucundan geçmezdi: evet sevgili animesever dostlar; anime endüstrisi halen ölmediğini bize bu anime ile tekrar göstericek. cowboy beopun yönetmeni shinichiro watanabenın yeni anime projesi olarak karşımıza çıkacak bu serinin trailerine/pv'sine göz attığımız zaman gerçekten de gelecek vaat eden bir anime olacağını söylemek pekte yanlış olmaz. animenin karakter dizaynını yine anime endüstrinin önde gelen anime yapım şirketlerinden birisi olan bones anime stüdyonun meşhur anime serilerinden birisi olan soul eaterin karakter dizaynını yapan toshiyuki ito abi yapacak ve evet bones demişken animenin yapımcı şirketi bones. şimdi böyle güzel isimler bir araya gelir de ortaya güzel bir seri çıkmaz mı? valla bana şimdi animeyi sadece meme ve göt göstererek kurtarılmayacağını söylerseniz ağzınıza meşe odunu ile kütede kütede vururum ki işte o zaman böyle bir serinin normal otaku kültürünü eline geçirmiş yavan ecchi anime serilerinden farklı olduğunu ancak izledikten sonra anlarsınız. trailindeki animenin verdiği oldschool hisse bayıldım ki ben böyle nostaljik yapımlara biten birisiyim. şimdi modern çağda yaşaıpta böyle serilerin halen var olduğunu görmek gerçekten sevindiriyor beni. şimdi bu serinin nasıl bir seri olacağını bana soracak olursanız, sadece trailerine bakarak söyleyebilirim ki redline, cowboy beop ve lupin karışımı şahane bir seri olacak. ama yeni bir space cobra vakası da olabilir ki bu da gayet şahane olur. bal dök yala yala bitmez bir seri olur bu sayede. her neyse artık çıkacağı günü sabırsızlıkla çekmeye başladım bile. hani ulan pv'si/traileri derseniz ahan da buyrun:

    https://www.youtube.com/watch?v=o480grsqgmo
  • yayın tarihi, zamanı ve kanalları hakkında bir çok yaygara kopmuş anime. avrupa, amerika dahil bir çok kanal baya bir tantanaya girmişti. hatta ilk 10 dakikalık vidyosu sızdı ve büyük bir olay oldu. kanımca çok sağlam bir seri olacak. bugün ilk bölümü yayınlandı sanırım.
  • izlemek için can attığım, oldukça merak ettiğim ve yüksek ümitlerim olan anime. ilk bölümü de 1.153 milyon izlenmiş efendim.
  • beğenen elemanlar ne anladılar acaba dedirten anime.replikler espriler bana tamamen anlamsız gelmektedir.ayrıca sadece bizim ülkede değil, amerikadada tutmayacaktır.cowboy bebop amerikada tutmuştur ama bu anime japonlar tarafından pek sevilmemiştir.japonyada sevilen her animenin bizim hoşaflar tarafından sevilmesi tamamen özentidir!şimdi ülkemizde genelleme yaptığımızda köpek kediden daha çok sevilmektedir ancak japonlar kedilere tapmakatadır.şimdi bizdemi zorla kedi sevelim?
  • gayet deneysel bir çalışma olmuştur.
    renk kullanımı ve aksiyon sahnelerindeki akışkanlık takdire şayandır.

    kaliteli saçmalık olarak nitelendirilebilir.
  • her ne kadar hikaye gelişigüzel bir şekilde ilerlese de benim bu tarz uzay macera temalı seriler çok hoşuma gittiğinden gayet beğendiğim seri olmuştur şimdilik. zaten bu sezon pek izleyecek bir şey olmadığından ve kendisini de sıkmadan izlettiğinden izlenebilecek en makul seriler arasındadır. ayrıca daş gibi hatunları da bünyesinde barındırır ki gözlere ve evlere şenlik afedersiniz. bknz şekil a. pardon yalnış oldu. doğrusu click here*. kısaca bu tarz serileri izlerken, en azından benim için, zaman su gibi akıp geçiyor. ana karakterimizin peşinde şu an galaksiye hükmetmek isteyen kötü bir imparatorluk var gogol imparatorluğu adı altında. entrymin de girişinde bahsettiğim gibi hikaye şimdilik gelişigüzel şekilde ilerlese de ileride gayet ciddileşip, epik bir hale dönüşebilir. eğer hikaye bu şekilde güzelleşirse sonlara doğru işte gerçekten de dandy bir seri olur. ulan senelerdir ingilizce biliyorum ama halen dandy'nin türkçe karşılığını bilmiyorum arkadaş ne biçim insanım ben. zamanında da zaten bu kelime zihnimde abuzettinbey diye yer etmiş işte o yüzden ana karakterimizde gerçekten bir abuzettinbeyi andırdığından böyle yarım yarım yarılıyorum kendisi değişik atraksiyonlara girdiği zaman, özellikle o daş gibi hatunların yanında aslşfhjdsg.
  • "bunun bas kahramani lupin'i android" dusuncelerine gark olmusken zaten hali hazirde lupin iii'den de esintiler barindirdigini okumamla mest olmami saglamis anime. sadece trailer'ini izledim ve fan service'ine bir "oh$$$" demek isterim, oh$$$.
  • biraz cowboy bebop, biraz space adventure cobra. flcl ile tengen toppa gurren lagann renklerinde ve soyutluğunda. bones, gainax'ın absürtlük tahtına aday olmuş gibi. 4. bölüm ile gülmekten kırarken, 5. bölüm ile hüzünlendirdi, böyle de değişik bir anime. potansiyeli epey yüksek geldi bana, kült olma ihtimali var.
  • 2. bolumunde, internete kisisel bilgi koymanin ne kadar tehlikeli olabilecegini super bi' yolla anlatiyor bize. internet ozurlu arkadaslariniza izletin, tehlikenin farkina varsinlar, baby.
hesabın var mı? giriş yap