• nick altıma yazdığı yazı ile gece gece şımartan yazar kişi.
  • islamın yahudilikten eski bir din olduğunu iddia eden yazar. daha dün kurulmuş bir dinmiş yahudilik. islamın 100bin yıllık olduğunu iddia edeni gördü bu gözler.

    kaynak: (bkz: #69668704)
  • islamcı akpci karacahil
  • yandaş maaşlı ak-it
  • kadın taklidi yapan küfürbaz özel mesajla hakaret eden bir troll. engelleyin geçin.
  • yalancı bir şahıs bir de. hiçbir hakaretim olmadığı halde gelip nick altımda yalan atmış hakaret ettim demiş ki öyle bir şey yok. ifşa etsin mesajlarımızı izin veriyorum hadi bakalım hodri meydan nerede hakaretim varmış?

    eğer mesajlarımızı ifşa etmezse bu sözlükte daha fazla yazmasın bence çünkü iddialarını doğrulayamamış demektir. hadi bakalım cicim.

    yanlış insana yanlış yaptın. *
  • (bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak) konusunda çığır açabileceğine inandığım bir eksisozluk yazarı. kendisine isviçre’nin tarafsız, sömürgecilik yarışına girmemiş, bm’ye bile 2002’de üye olmuş bir devlet olduğunu anlatamadım bir türlü. hayal dünyasında isviçre sömürgelerden geçinen, köleler satan bir kötü imparatorluk. ayrıca japonya, güney kore singapur ve hong kong’da büyük ölçüde seks turizminden ve amerika’nın desteklerinden geçiniyormuş, vallahi 6 ay uzakdoğu ile ilgili politika dersi aldım, kitap okudum, yerlileriyle sohbet ettim, sofra paylaştım ama ben öğrenemedim. ne kadar pis bir cahilim ben öyle.

    not: kanıt isteyenler yeşillendirebilir, özel mesajları alenen paylaşmayı uygun görmüyorum ama zorunda kalırsam şahıslarla paylaşabilirim.

    ah bu arada kendisi engel listeme girmeyi zorla başaran ilk yazardır, düşünün lord eddard stark’ı bile almadım listeye o derece!

    edit: ekleme ve bir kaç klavye hatası düzeltmesi.

    edit 2: bu arada arkadaş isviçre’nin ab üyesi olmadığının da farkında değil. elbette ki ekran görüntüsü alındı: kaynak
hesabın var mı? giriş yap