• bir arkadaş da kızlık zarı diktirme hikayesini paylaşırsa, seriyi tamamlayıp neo yu gömelim arkadaşlar.
  • mümkünse düzgün bir özel hastanede yaptırın paradan kaçmayın yoksa her tarafı bokla dolu leş gibi kokan posta gazetesi 3. sayfasından kesilmiş resimlere baka baka yapmak zorunda kalırsınız, yanınızdaki adam sıçarken boşalmaya çalışırsınız. diğer yandan düzgün bir yerde özel ve hijyenik bir odada güzel bir video arşiviyle daha düzgün bir deneyim de yaşayabilirsiniz. size kalmış..
  • anlatsam roman olur kıvamında.
    ve evet dostoyevski kıvamında
  • özel hastaneye gidip video izleyerek, otel edasında temiz pak işinizi görüp duşunuzu alıyorsunuz. yaklaşık bir gün sonra da sonuçlarını veriyorlar. eğer sonuç istenildiği gibi çıkmazsa aşmalı olarak en az 15 gün sonra tekrar bir test yapılıyor.toplam 3 tane yapılıyormuş.
  • hemşirelerden yardım istemeyin! sanmayın ki özel hastanelerde bu işe yardımcı olacak birileri var. uygulamayı kendi kendinize yapıyorsunuz. ben ilk yaptırdığımda sarsılarak boşaldım sandım. meğerse deprem oluyormuş(bkz: 19 ekim 2012 istanbul depremi) . bir de özel hastanelerde uygulama için yapılan afilli odalar var ya bana nedense (bkz: çok fena şekilde sikiş döndüğü düşünülen yerler) i hatırlatıyor. test yaptirmadan önce 3 gün cinsel perhiz yanı sıra sigara ve alkol tüketilmemesi önerilir.
  • geminilab isimli hizmeti incelemelerini tavsiye ederim. evden çıkmadan sperm testi yaptırmak tam 2000'li yıllar fantezisi ama gerçek olmuş gördüğüm kadarıyla :)
hesabın var mı? giriş yap