• 5 nisan'da sinemalara geleceği rivayet edilen, ve anladığım kadarıyla the stone roses'un spike island'daki konseri ve sonrasında bir grup arkadaşı anlatan bir film. biraz yalan bir özet oldu ama izleyince göreceğiz artık.

    şimdi bu film neden izlenecek?

    çünkü:

    1- birinci sebebimiz dizi sever gençler için geliyor. oyuncuları arasında my mad fat diary'den tanıdığımız nico mirallegro, game of thrones'da ağzımızın suyu akarak izlediğimiz... tabii ki de "khaleesi" (yani emilia clarke), the misfits'te aniden hayatımıza girip kendine aşık eden matthew mcnulty, yine misfits'ten pek "bitchy" ve güzel memeli (evet açıksözlüyüm) olan antonia thomas bulunmakta.

    2- 24 hour party people'ı izleyen ve sevenlere geliyor ikinci maddemiz. oradan da iki oyuncu konuğumuz var. biri screenplay'i yapmış hatta. senaryo: chris coghill, stone roses'un menejeri ise paul popplewell.

    3- üçüncü maddemiz 27-32 yaş arası için geliyor; nostalji.

    4- dördüncü maddemiz benim gibi ağzının tadını bilen maceracılara geliyor; trailer'ı yok. yani ne olup ne biteceği hakkında hiç bir fikrimiz yok.

    5- the stone roses.
  • güzel müzikleri dışında baya boş bir film. oyuncuların çoğu tanıyıp sevdiğim güzel insanlar olunca filmi sonuna kadar izleyebildim.
hesabın var mı? giriş yap