• istanbul spor etkinlikleri ve işletmeciliği ticaret aş (spor aş), 1989 yılında istanbul büyükşehir belediyesi’nin iştirak şirketi olarak kurulmuştur. çeşitli bölgelerde bulunan büyüklükleri farklı tesisleriyle yüzme, masa tenisi, kort tenisi, basketbol, futbol, güreş, yoga, judo, pilates, spining , fitness gibi bir çok branşta ücretli ve ücretsiz hizmet vermektedir. internet sitesindeki bilgilerine göre çeşitli sponsorları bulunmaktadır.
    adı geçen bu sponsorlar;
    isim sponsoru; vodafone
    ana sponsor ; akşam gazetesi
    tedarik sponsorları; turkish airlines , cocacola
    hizmet sponsorları; asics , audi, acıbadem, barilla, festina, doğuş grubu
    (bkz: bacılar havuzu)
  • gazilere, ibb çalışanlarından daha az indirim veren kuruluş..
  • yaklaşık 2 yıl önce, yıllardır zeytinburnu'nda hizmet veren, zeytinburnu spor kompleksine ansızın kilit vuran kuruluş. örneğin aikido branşı için ikitelli'ye gitmek gerekiyor. amaç nedir acaba ? halk faydalansın deniliyor ama yetişebilirsen.

    edit: spor a.ş. bünyesinde ki tüm spor merkezlerinde, aikido branşı kaldırılmış.
  • istanbul maratonunda her sene olduğu gibi bu sene de sıralama işini becerememiş organizasyom
  • ismi spor istanbul olarak değiştirilen kuruluş.
  • istanbul'u koşuyorum adıyla çeşitli ilçelerde koşu etkinliği düzenleyen ibb iştirak kurumu.. en iyisi sanırım caddebostan etabıydı.
  • fiyat konusundaki eleştiriler hakkında yorum yapmayacağım ama 50 tl yine de ülkemizdeki yarışlar içinde en uygun fiyatlı koşulardandır.

    kumanya konusunda ise istanbulu koşuyorum serisinde adamların bir terk iskendir vermediği kaldı, işkembeden sallamayın lütfen.

    imamoğlu'na sallayacağım diye ne diyeceğinizi bile bilmiyorsunuz. geçen yılki istanbul maratonundaki çanta ve sıkışma macerasını ne kadar çabuk unuttunuz. bu yıl çok iyi organize etmişlerdi çantalarda rahatça teslim edildi, pace bölgelerine geçişte gayet sıkı bir kontrolle yapıldı.

    tanım: işkembeden sallanan sözde serzeniş
  • or*spu çocuklarının doluştuğu kurum. çoğunluğu böyle. veznedeki danışmanından spor hocasına, yöneticisinden it departmanına kadar herkesin koydukları saçma kurallarla işe girdikleri torpile güvenerek iş yürüttükleri kurum.

    ya amk sorununu dile getirince bir de ukala ukala cevap veriyor or*spu çocukları. sizin ben zihniyetinize…

    mümkünse bu kodumun tesislerinden uzak durun.
  • günden güne boka sarıyor. ekonun içine sıçtığını bir başka belediye iştiraki. elemanlar bildiğin bedava çalışıyor kime dokunsan bin ah işitiyorsun. hizmet kalitesi yerlerde hijyen her geçen gün kötüye gidiyor. havuz ısısı saçma durumda sordum teknik elemanları değiştirmişler. hele çocuklar havuzlarda mosmor bildiğin. neyse eko gidiyor az kaldı. düzelir birkaç seneye.
  • sene 2024.

    istanbulluların basit hizmetler bekleyip vasat hizmetler aldığı istanbul belediyesi iştiraki.

    sözde halka hizmet sunan ve halkı spora teşvik ettiğini iddia eden spor aş'nin çağdaşı web sitesi ve üyelerinin sorunlarını kulak asmayan çalışanların yöneticilerin barındığı kurum.

    kiralama ve ders sistemlerinin basitliği sebebiyle kendilerinin de itiraf ettiği hackleme (satın alma botlari) rahatlıkla kurulabilen bu duruma değil çözüm üretmek daha fazla peşkeş çeken halk için çalıştığını iddia etmesine karşın sadece bir grup insana hitap eden(etmek zorunda bırakılan) çatısı olan şirketleşmiş kuruluş.

    tesislerinden her faydalandığımda, onların yapmaktan korktuğu ve benim gördüğüm her insanla yaptığım basit nps çalışmalarının sonucunda her defasında bir memnuniyetsizlik ve farklı bir sorunla karşılaştığım, insanı spordan soğutan ve belediyenin hizmet anlayışını sorgulatan basit işletme.

    belediyenin belki de halka doğrudan dokunduğu en önemli iştiraklerinden biri olmasına karşın ve bu kadar şikayete rağmen nasıl bir düzenleme olmaz diye sorguladım ticarethane.

    (bkz: https://spor.istanbul/…sal/kisa-tanitim-ve-tarihce/)
hesabın var mı? giriş yap