• 8 haziran tarihinden itibaren ersin düzen yerine osman sakallıoğlu ve gözlüklerinin sunduğu program. gün boyu verdikleri haberlerin yanına "günün manşeti" adında bir bölüm ekleyip gazzetta, marca ve l'equipe gazetelerinden haber başlıklarını da verip program yapıyorlar öylece.. gün boyu herhangi bir ntvspor haber bülteni izlemiş insanın izlemesine gerek olmayan bir program yani.. adı "spor gecesi" olsa da özel durumlar haricinde 45-50 dakikası futbol oluyor.. nba ve f1 dışında diğer sporlarda önemli turnuvalar yoksa adları anılmıyor..

    sözün özü, 19.30'da yayına giren şahane ötesi programları spor merkezi varken, gecenin bir vakti o programdaki haberlerin aynısını tekrar yayınlamak tekdüzelikten ve sıkıcılıktan öteye gidemiyor..

    ayrıca osman sakallıoğlu'nun sunmaya başlamasıyla 1 saatlik süresi de 30-35 dakika civarına inmiştir..

    biraz modifiye edilse, gün içinde konuşulan ana başlıklar dışında gereksiz alt başlıkları da tekrar etmek yerine konuşulmayanları konuşmaya çalışsalar güzel olur.. mesela ben böyle bir programda roland garros'un üstüne tenis'ten anlayan bir spor adamının yarım saat boyunca turnuvayı konuşmasını beklerdim..

    neyse ki ntv'nin spor bölümü ve yetkilileri bu işlerde izleyici memnuniyetini düşünen bir anlayışa sahip.. yeni sezonda* bu program yayınlanacaksa bu tip önemli detaylara dikkat edilecektir.. yoksa aynı haberleri tekrar tekrar izlemeyecektir hiç kimse.. tek farklılığı "yüz yüze" bölümünde bir sporcunun* çocukluğunu ve bugünü yan yana gösterip "ne kadar da değişmiş ehe" veya "eneeee hiç değişmemiş" diye yorumlamak olmamalı..
  • jingle'ı çok güzel.
  • bundan sonra emek ege ve özgür buzbaş sunacak.
  • programda özgür buzbaş, emek ege'nin sevgililer gününü kutladı bu gece. ardından bi toparlayamama anı yaşandı tabii.
  • başlangıç müziğini artık midemi bulandıran program..

    değiştirin, değiştirin..
  • emre ekim'in 'dünyanın en kısa fıkrası: iki kadın sessizce oturuyormuş..' tweet'inin üzerine,

    özgür buzbaş: imkansız dimi bunun olması ehehe...
    emek ege: ben bişey demek istemiyorum..(yengen izliyo lan programı manyak!!)
  • özgür buzbaş kardeşimiz iyi hoş ama diğer arkadaş işi bozuyor, sürekli iş arkadaşını küçük düşürme peşinde. hayır, haberleri sunuma birlikte hazırlamıyor musunuz?
    o zaman haha özgür, buradaki hatan da gözümden kaçmadı, o öyle değil, bu böyle değil tavırları da ne oluyor, ayıp yahu.
    ersin düzen'i mumla arıyoruz.
  • emek ege ve özgür buzbaş'ın birbirlerine gittikçe ısınmalarıyla birlikte daha da keyifli hala gelen, sanki ailemden iki kişi program sunuyormuş da bende kuzenleri olarak onları izliyormuşum gibi hissettiriyorlar...
    birbirlerinin önüne geçmemek için, konu ve soruları paslaşırken bazı aksaklıklar oluyor tabi ama onlar sonuçta aileden birisi, olur böyle şeyler...
    oldukça samimi ve içten en azından...
  • bu geceki programlarına rast geldiğim ve birinin konuştuğu anda diğerinin ona tutkuyla baktığını fark ettiğim program. yanlış anlama olmasın, oradaki tutku işlerini ne kadar sevip ciddiye aldıklarının kanıtı olsa gerek. yoksa güncel haberler, yorumlar, dış basından puntolar, twitter alıntıları vs. gayet iyi.
  • ersin düzen gittikten sonra emek ege ve özgür buzbaş'ın oldukça kötü sunumlarıyla birlikte çekilmez hale gelen program. içerik olarak lafım yok söz konusu programa ancak özellikle emek ege'nin yaptığı gaflar, biri kameraya bakarak haberi sunarken diğerinin onun gözleri içine bakarak ha bire kafa sallaması iyice programdan soğutmuştur. fakat dediğim gibi içerik olarak tatmin etmekte ancak ersin düzen'i aratmıyor değil bu ikili.. daha iyi biri sunabilir, biraz kesenin ağzı açıldıktan sonra...
hesabın var mı? giriş yap