• spor gönüllüleri diye bir oluşum. 2010’lu yılların başlarında kurulmuşlar. birçok etkinliğe gönüllü ekipleri kurup sporda farkındalık ve değerler yaratmayı amaç edinerek spor etkinliklerine katılan bir grup. kısa bir süre önce de gençlik ve spor gönüllüleri derneği adını almışlar. bundan önce de fifa’nın u20 şampiyonası, fiba’nın avrupa şampiyonası, iaaf’nin şampiyonaları, wta/atp tenis turnuvaları ve olimpiyatlara gönüllü arkadaşlar göndermişler. hikayelerine bakmak isteyenler için aşağıya sitelerini bırakıyorum.

    neyse efendim, bendeniz de bir etkinliklerine katıldım geçen sene 2018’de (bkz: boğaziçi kıtalararası yüzme yarışları) boğaziçi yüzme yarışlarına bir arkadaşımın tavsiyesiyle sitelerinden başvurdum ve kabul edildim. şunu söylemem gerek ki inanılmaz bir tecrübeydi, ulan millet karşıya geçmek için suda tepinirken boğaz’ı zodiac botla polis eskortunda geçtim daha ne olsun. bu sene de aynısını istiyorum ve başvurumuzu yaptık bakalım. gönüllü olmak isteyen arkadaşlar da başvuru yapabilirlermiş sitelerinden. arkadaşımdan duyduğum kadarıyla da yakında çok büyük bir organizasyona gönüllü ekibi için başvuru alacaklarmış ama etkinliğin adını söylemedi arkadaş. haber gelirse editlerim buradan.

    https://www.sporgonulluleri.com/
  • benim de çeşitli gönüllü etkinliklerine katıldığım oluşum.
    türkiye'ye dünyada bütün büyük turnuvalarda olan gönüllü bilincini aşılamaya çalışan güzide bir topluluk.
    siz de kayıt olarak turnuva ve sportif etkinliklerde görev alma ve bu benzersiz deneyimleri yaşayama şansına erişebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap