• internet üzerinden özellikle iş seyahatleri gibi durumlarda kısa süreli spor salonu üyeliği almak için ideal olan site. şimdilik sadece istanbul’daki salonlarla anlaşmaları olsa da kısa sürede yayılmasını umut ettiğim.

    özellikle yaz sıcağında tatile, staja veya memlekete gidildiğinde merdiven altı havalandırmasız salonlar ölümken kaliteli olanların kapıyı 6 aylık üyelikten açması sıkıntı yaratıyordu. bu sistem sayesinde şehrin diğer ucundaki kuzenime 1 hafta kalmaya gittiğimde bile 5 giriş üyeliğimi alıp kimseyle muhatap olmama gerek kalmadan sporumu yaptım. bozmadan devam etmeleri umuduyla..
  • kullananların memnun kalıp kalmadığını merak ettiğim çoklu spor salonu üyeliği şeysi.
  • yeni kullanmaya başladığım ve boş vakit buldukça spor salonlarını denediğim site.

    amaca yönelik bir sürü farklı salon bulunuyor bu sebeple salonları gezmek eğlenceli olabiliyor.

    hafta içi fitness salonlarına haftasonu da havuz salonlarına gitmeyi düşünüyorum. böyle esneklik sağlaması oldukça hoş.

    edit: üye olacaklara +15 gün ekstra üyelik için kupon kodu verebilirim.
  • istanbul'un herhangi bir noktasında herhangi bir spor salonunu rezervasyon yaparak kullanabilme özgürlüğü sağlayan sitedir.

    ben evime 10 dakika yürüme mesafesindeki bir otelin spor salonu ve yüzme havuzunu kullanıyorum ancak istersem başka salonlara da rezervasyon yapabilirim. ''bugün kadıköy'de işim uzayacak, 3 saat boş vaktim var; kadıköy'deki anlaşmalı salonda spor yapayım.'' deme şansı tanıyor.

    aylık 150 lira gibi bir ücret ödüyorum ve herhangi bir yıllık, 3-5 aylık sözleşme imzalamak zorunda olmamak iyi hissettiriyor. üyelik dondurma hakkı da tanıyor.

    kullandığım salon son derece temiz ve sakin; sabah saatlerinde ben dahil 2-3 kişinin aynı anda spor yaptığı bir ortamdan söz ediyorum. çalışanlar, uygulamanın sadece salonu kullanma hakkı tanıdığını söyleyip uygun bir program çıkarma konusunda yardımcı olmadılar fakat bunun dışarıdan, araştırarak takviye edilebileceğini sanıyorum. tabii benim gibi spora yeni başlayanlar için bu böyle, halihazırda bir program dahilinde spor yapıyorsanız bu zaten sizin için sorun olmayacaktır.
  • eğer kurumsal bir mail adresine sahip iseniz sportsandmerits.com gibi bir başka alternatifi olan sistem.
  • spor salonlarını araştırırken bugün keşfettiğim uygulamadır. istanbulun hemen her semtinde anlaşmalı salonlar var gözüküyor fakat yine de tedbir amaçlı aralarından birkaç tanesiyle yüz yüze veya telefonla görüşüp teyit edeceğim. eğer sonuçlar olumlu ise ve şüphelendiğim bir şey olmazsa üyelik başlatacağımdır.
  • adı sporcard olup, kendi kartı olmayan girişimdir.
    önce model kulağa harikaymış gibi geliyor ama sonra siteden detayları okuyorsun ki normalde hiç spor salonu dünyasında olmayan, rezervasyon falan gibi şeylerden bahsediyor.
    ben kartı cebime koyup her yerin turnikesinden şıkır şıkır geçebilirim, o salonun abonesiyle eşit haklara sahip olurum sanmıştım ama ne yazık ki ilgisi yokmuş...
    işin vahimi; çağrı merkezini aradım, bilgi almayı denedim ama ilgili arkadaş da ne iş yaptıklarını bilmiyordu. bu bende ciddi güvensizlik yarattı.
    keşke internet reklamlarına harcadıkları büyük bütçeyi daha işe yarar şekilde harcasalar...
  • az önce klasik üyeliğinden bir salonu gözüme kestirdiğim uygulama. ancak, salonu aradığımda ancak salonun uygun zamanlarında salon girebilirsiniz diye bir geri dönüş aldım. biraz daha sorgulayınca iş çıkış saatlerinde vesaire pek de giremeyeceğimi öğrendim. almayı düşünenlerin aklında bulunması gerekir.
  • %50 indirimle bugün kaydolduğum hede. kullandıkça edit gelir illa.
  • öncelikle güzel bir girişim olduğundan ötürü tebrik ederim, sonrasında ise çoğu girişim gibi büyüdükçe ve yayıldıkça boka sarıp fiyatları arttırıp + kaliteyi düşürmesinden - korkmaktayım açıkçası.

    çok yaymayın. kıps.
hesabın var mı? giriş yap