• akmerkez, kızıltoprak, erenköy, bahçelievler, galeria, nautilus, armada'da $ubeleri bulunan spor mağaza zinciri.
    kayak, snowboard, skateboard, rollerblade gibi alternatif spor malzemeleri getirmesi ve uygun fiyata satması takdir edilesidir.
  • akmerkezden kayak turları işlerini idare eden ve bugün itibariyle akşam kartalkaya'da yolcu bırakarak dönebileceğini gösteren ve sonra da "otobüse geç kalanları dağda bırakarak iyi ettik mi?" diye otobüste kağıt dolaştırıp imza toplayabilen şirket.

    dağda kalanların paralarını geri istemeleri sonucu "bütün turlarla konuşacağım, siz bi daha kartalkaya'ya gidemeyeceksiniz" diye de mükemmel gecenin son noktasını koyabilmişlerdir.
  • otobüste yolcularına bedava günübirlik turuna ya da kar gözlügüne tombala oynatan bir şirket. ayrıca güzel kampanyalar yapıyor. fakat yalancı olmalarına engel mi bu durum diyecek olursanız, oh hayır tabiiki de değil derim zira 5 gun boyunca kar yağmamış allahın kartalkayasına "abi kardan şehre inemedik, bi kar var dağda bi kar ne sen sor ne ben söliym" şeklinde pazarlama stratejileri kullanıyolar. sorarım, nereye kadar?
  • burton ve rossignol marka boardlar satan ve satis elemanlarinin teknik acidan yetersiz oldugunu dusundugum (en azindan caddedeki oyleydi) spor mağazassidir. en azindan kilonuza gore kac cm.lik bir board kullanmaniz gerektigini bilip,oyle gitmeniz gereken bir yerdir.
  • kendilerinden çok bi şeyler almamayı tercih etsem de, turları hakkında olumsuz yorumlar duysam da, sadece bir kaç günlüğüne 2008 board, kayak, kıyafet ve aksesuarlarında aklımı çelen bir %50 indirim yapmış kış sporları şeysi.
    http://www.spx.com.tr/kis_indirimi.asp
  • isvicre'de perakende satis fiyati o gunku kurdan 220 ytl olan burton - bullet model snowboardu, sadece board tahtasi olarak (baglamasiz, botsuz) 880 ytl'ye satmaya kalkan ortadogulu tuccar mekani.

    istedigi kadar indirim yaptik desin, istedigi kadar outlet dukkanimiz var desin, siz ucaga binip isvicre'ye gidip istediginiz board'u alip gelseniz daha ucuza kis sporu alisverisinizi yapabilirsiniz.
    (bkz: easyjet)
    (bkz: pegasus havayollari)

    gelen sikayetlerden sonra artik daga tur yapmayi biraktilar artik, daga goturdukleri insanlari "bilincli" bir sekilde dagda birakacak kadar profesyonel bir zihniyete sahip olduklarindan yavas yavas akillaniyorlar.

    bir de dogru duzgun kaymayi bilmeyip, kis sporlarinin spor kismindan hicbirsey anlamayip, bir ellerinde sigara diger ellerinde ickiyle 4bin ytl'lik setleriyle (board+kiyafet) cafe/oberj onlerinde piyasa yapan insanlarin en sevdigi magazadir.

    ne diyelim bu ulkede herseyin bir piyasasi var.
  • alternatif spor malzemeleri satan magazalar zinciridir. ozellikle kis sporlari olan kayak ve snowboard malzemeleri satmaktadirlar. ayrica yaz mevsiminde kay kay ve buna bagli konfeksiyon urunlerini satisa sunarlar. firmanin kurucusu ve sahibi turkiye eski snowboard sampiyonlarindandir.
  • galleria şubesinde powerslide walk & blade d2 pateni 400 liraya satmaya çalışan mağaza. aynı paten bakırköyün biraz içlerinde buz 24'de 255 liraya satılmaktadır. daha fazla yazarsam gg olacak ama siz anladınız onu.
hesabın var mı? giriş yap