• eski as sineması'nın yerine yapılmış 'hadin kilo veriyoruz' merkezi..kolpa bi sinema salonunu iki katlı içinde havuzu* falan olan şahane bi tesise çevirmekle özellikle de kadıköy'ün merkezinde bu işi yapmakla baya başarılı bişi yapmışlar..squash, gym salonu, masaj, sauna, buhar banyosu gibi fasiliteleri de var..ancak bi havuzları var ama yok aslında şaka yapmışlar..onun dışında fiyatı da çok abartılı sayılmaz..

    http://www.sportsuniverse.com.tr/
  • işiyle ve müşterisiyle barışık akıllı ve eğitimli bir personele sahip, kesinlikle "olmuş" mekan. hani insanın peltini çıkardıklarında bile "olsun yau ne kadar güleryüzlüsünüz bakın bu kolumu hala kullanabiliyorum şuna da bi 30 kilo yükleyin" diyesi geliyor.
  • gayet nezih gayet saglıklı,hijyenik ve spora müsait spor merkezi. başlarken vucudunuzda bilumum yerleri ölçüyorlar, daha sonra vucudun yapısına uygun bir spor planı,programı cıkarıyorlar aletler setler,kilolar falan hersey yazılı ancak biz çılgın bünyeler bu programı kabul ediyor muyuz tabii ki hayır, gidiyoruz yaz geliyor hemen gelişmeliyim güdüsüyle tonlarca agırlık basıyor,sağımızı solumuzu sakatlıyoruz.

    neyse gelelim mekanın özelliklerine bir kere fiyatı gayet uygun ayıptır söylemsi bir arkadasımla gidiyorum,kuzen indirimi aldık ayda 112 ytl ye geliyor. muadilleriyle kıyaslandıgında kalite/fiyat oranı gayet yüksek.

    havuzu begenmeyenlere lafım gidip dünyalar kadar reklemı yapılan mecidiyeköy profilo alışveriş merkezi içerisindeki njoy un havuzunu incelemeleridir.

    sauna ve jakuzi gayet nezih meraklıları için baştan söyleyeyim bayan erkek ayrı, sauna da televizyon var, terlerken stadyum izleyebiliyorsunuz. buhar banyosu, ki bence sauna dan daha keyifli bir olaydır, gayet güzel ve sakin ancak agızdan nefes almamakta fayda var.

    spa/masaj türevi şeyler de var ancak henüz yaptıran görmedim.squash ücretli aktivitelerden bir tanesi saati 7 ytl ve hocasıyla oynamak mümkün yani bir nevi ders. masa tenisi ve bilardo ise ücretsiz.

    turkcell super lig in devam ettiği günlerde de uyeliğinizi devam ettirirseniz, lig tv izleme ve kahve atmosferinden uzak rahat maç izleme imkanı sunuluyor,ancak genelde gelenlerin çoğu fenerbahçe li oldugundan pek tavsiye etmiyorum.

    tae-bo,latin dans,spinning ücretsiz dersler ancak henüz kısmet olmadı bendenize. "spinning ne ki la" diyenlere pedal cevirmece olarak anlatılabilir evet. ancak handan hocanın enteresan dersleri oluyor, kocaman plastik toplarla oradan oraya savrulma dersleri.

    banyoları gayet temiz, girdiğinizden temiz olarak çıkıyorsunuz kesinlikle.rahatlama odası denen yere deginmeden geçemeyecegim saunadan cıktınız dusunuzu yaptınız ve daha tatmadıgınız rahatlıkta psikolog koltugu tarzı koltuklara yayılıp istediginiz kadar yatay vaziyette kalıp tv izleyebiliyorsunuz.

    gitmek isteyenlere tavsiyem bir arkadas daha bulmaları ve family red üyeliği yaptırmalarıdır, red üyelik saat 5 ten 23 e kadar geçerli olan bir üyelik çeşidi ki, çalışanların genel tercihi.

    yapana edene aferin diyor, toplamda buraya 3 milyon dolar para harcandıgını belirtiyor,yatırımın büyüklüğüne dikkat cekiyorum.şu an üye sayısı 1000 e yaklaşmakta, gelmeyi düşünürseniz erdil bey i bulup konusabilirsiniz.

    ( edit: erdil bey ayrılmış, üye sayısı 1500 ü geçmiş, family red üyeliğini ise 19:00-23:00 arası olarak saatleri degiştirilmiş )
  • facebook'ta üyelerimiz kaynaşsın diye düşünmüş spor merkezi... buyrun üye olun.
    http://www.facebook.com/group.php?gid=19535158680
  • süper (!) satış teknikleri eğitimlerinden geçmiş, yüz mimikleri ve beden diline köküne kadar kullanmaya kasıp korkunç samimiyetsiz bir görüntü sergileyen sevgili satış müdüresi hamfendinin ilk gidişimde aylık 140 ytl fiyat verdiği, bir sonraki hafta anlaşmaya gittiğimde ise ben asla 155 ytlden düşük fiyat veremem deyip bize yanlış hatırladığımızı söylediği spor salonu. hamfendinin fiyatın yazılı olduğu defteri çıkartmasını istediğimizde ne tesadüf ki bir türlü defteri bulamamıştır... bizim çıkardığımız sonuç sports universe sevgili müdürenin her gidene farklı bir fiyat verdiği spor salonudur.
  • muadilleri ile kıyaslandığında, fiyat/mekan ortalamasını üst düzey tutan mekandır. yine muadilleri ile kıyaslandığında, bu mekan için fiyatın 2 kat olduğunu söylemek isterim, üstelik aynı hizmet kalitesini alır mısınız bilemiyorum. eğitmenlerin sürekli sizinle ilgilenmesi, sizi takip etmeleri ayrı bir artı üstelik bir çok salondaki gibi hulk görünümlü eğitmenlerden bahsetmiyorum, gayet tatlı, güleryüzlü bayan eğitmenler ve hulk gibim olmayan bay eğitmenler kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlıyor.

    soyunma odalarına ve duşlara gelince, kesinlikle 10 üzerinden 10. anahtarınızı alıp kabininizi açtığınızda, sizi tertemiz ter havluları ve duş havluları bekliyor oluyor, havlu taşıma derdi ile uğraşmaya son. duşa girip çıktığınızda, kirli eşyalarınızı koyabilmeniz için poşetler, saç kurutma makinaları efendim, jöleler hatta kulak temizleme pamukları bile bekliyor oluyor.

    tekrar yukarı çıkalım, spor alet ve malzemelerin yüksek teknoloji ihtiva ettiğini söyleyemem ama her biri son derece temiz ve sıfır görünüyor, temizliğe çok önem verildiğini mekanın her noktasından anlayabilirsiniz.

    aktif üyesi ne kadardır bilemiyorum ama toplam üye kaydı 2400ü geçmiştir.

    özet: kadıköy civarında bir salona gitmek istiyorsanız, ilk görüşmeniz gereken salondur.
  • mevsim ve gün etkilerinden ötürü bazen aşırı kalabalık oluyor, fat killer gibi derslerde bacak açacağız diye birbirinin üzerine çıkanlar mevcut. bazen de kimse yok, rahat rahat takılıyorsun. ama istediğin aletin boş kalmasını uzun süre beklemen gerekmiyor ki diğer salonlara göre büyük avantaj.
    soyunma-banyo kısmı ile ilgili genelde olumlu düşünceler dikkatimi çektiyse de ben pek beğenmiyorum, dolaplar küçük geliyor, bir de görevli arkadaşlar göt göte soyunacak şekilde numaraları yakın dolapların anahtarlarını veriyorlar ki sık duyduğum bir şikayet bu.

    hocalar soru sorulduğu taktirde gayet güzel ilgileniyor, tabi bayansanız muhtemelen daha çok ilgiye mazhar olursunuz ki bu da buraya özgü değil. aylık olarak vücut ölçümleri ve buna göre belirlenen egzersiz planları mevcut, oraya gidip sığır gibi ne yapacağınızı düşünmenizin önüne geçiyor. arasıra güzel kampanyaları oluyor, spor yapmayı düşünenler için değerlendirilmesinde fayda var.
  • kadıköy mühürdar caddesinde daha iyi spor salonları mevcuttur. parayı alalım gerisi umrumuz değil havasına sahip, profesyonel olmayan müşteriyi iğğ dedirtecek açgözlülüğe sahip bir yer. ayrıca gidenler dikkat etsin sözleşmelerini dikkatle okusunlar gelmediğiniz günler için uzatma verilecek nidaları sadece sözde kalıyor.
  • adamına göre davranan hocalara sahip mekan, çok garip. bazı eğitmenlerin muhabbetleri ve tavırları gerçekten içten, sizinle yakından ilgileniyorlar ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. ancak diğer bir kısmı ise ego tatmini yapmak için sizinle değil ilgilenmek konuşmuyorlar bile. bir süre sonra 'hmm acaba yanlış bir şey mi yaptım? diye düşünüyorsunuz ama yok, dertleri nedir bilemedim.
    ayrıca bunlara ilaveten, spor salonunu kendine ait zannedip 'rööaahhh' şeklinde garip sesler çıkaran ve makina için sıra beklediğinizde suratınıza 'ne var? ne bekliyorsun?' bakışı atan kasıntı tipler de mevcut.
    bu güruhun diğer favori hareketlerinden biri de yaşça genç olanlara 'tamam tamam elleme ben düzeltirim!' şeklinde huysuzluk yapmalarıdır. **
    bir de anonslardaki monotonluğu silmeleri lazım. özellikle hanım kızlarımızdan bir tanesi anons yaptığında salon genelinde cenaze kalkmış gibi bir matem havası esiyor, insan üzülüyor.
    bunun dışında dört dörtlük bir mekan, puanım dohuz.
  • üye sayısı arttıkça kalitesi düşmeye başlayan yer.

    şimdi bir de kişiye özel antrenman geyiği çıkınca eğitmenler parayı bastıranı özel çalıştırmaya başladı, ortalık tam bir karmaşaya döndü.. saat 6 ya kadar spor yapacaklar için güzel bir yer ama akşam saatlerinde spora gidecekseniz hiç tavsiye etmem..
hesabın var mı? giriş yap