• (bkz: spotify 101)
  • olması beklenendir, herkesin 2gb ramli telefonu yok. 486dx'te winamp çalıştırıyordu müzik çalmanın nesi zor, albüm kapaklarını at, gereksiz listeleri at, şovları at, görselleri at. liste ve player tuşları kalsın geriye zor mu ?

    destekler bu taraftan
  • çıkmıştır. beta aşamasındadır. isteyen kullanabilir.

    unutmayınız, her şeyin 'lite'ı makbuldür.
  • spotify'ın aksine premium kullanmayanlara reklam göstermeyen uygulamadır.

    özellikleri: free versiyondan hiçbir farkı yok, sadece uygulama boyutu küçük - az ram harcıyor - az pil tüketiyor - reklam yok.
  • ilk olarak hindistan'da kullanıma sunulan uygulama. temel hedefi düşük ve orta seviye donanımlı cihazlarda, düşük internet bağlantısına sahip yerlerde sorunsuz kullanımı sağlamak. boyutu da epey düşük. kapladığı alanın azlığı bakımından düşük hafızalı cihazlar için ideal. şimdilik premium özellikler( indirme gibi) yok. temel hedefleri de bu sanırım. daha hafif bir uygulama yaratmak.

    https://play.google.com/…=com.spotify.lite&hl=en_us

    mağazada türkiye için şimdilik aktif olmadığından dolayı güvendiğiniz bir apk sitesinden indirip kullanabilirsiniz.
  • yaklaşık bir haftadır apk dosyasından yükleyip bir kaç farklı cihazdan kullanıyorum. sıradan kullanımda bir kaç fark var. bunlar ses kalitesini indirme ve stream için ayrı ayrı belirleyememe ve widget olmaması ancak bildirim alanında spotify yine var. diğer önemli gördüğüm eksiklik ise -ki bence olabilirdi- crossfade. bunun olması fonksiyonelliğine zeval getirmez. lyric özellliği de yok galiba ama dinlediğim şarkılardan olabilir. zaten spotifyde olan lyric özelliği saçma bir şey

    playlist yapma olaylarına girmedim

    asıl fark benim gibi eski cihazlarınızı kullanıyorsanız oluyor. benim eski bir telefonum salonda bulunan hoparlöre bağlı. burdan kolayca yönetmek istiyorum ama elinizdeki telefonda spotify lite varsa bunu yapamıyorsunuz. eğer müzik hoparlöre bağlı olan telefonda çalışıyorsa spotify lite olan elinizdeki telefondan ileri alamıyorsunuz. ileri alamıyorsunuz. a da seek barı kullanmak mümkün değil keza çaldığını göstermiyor. ama tutup bir parçayı seçtiğinizde spotify nerede çalıyorsa orada çalmaya devam ediyor. elinizdeki cihazdan değil. tabi durduramıyorsunuz da...

    eğer spotify'yi tek bir cihazdan kullanıyorsanız, benim gibi odadan çalsın mutfaktan çalsın diye eski telefonlarnızı ve hoparlörlerinizi böyle değerlendirme yoluna gitmediyseeniz yükleyin. özellikle eski veaz ramli telefonlardaki kendi kendine kopma sorunu gitmiş ama bunlara yükleyip elinizdeki cihaza yüklemeyin.

    edit: podcast özelliği olmayandır
  • ses kalitesini arttırma/azaltma ve şarkı indirme özellikleri gelmiş olan, spotify'ın minik versiyonu.
hesabın var mı? giriş yap