• asaletindendir. ama, mark'ın...
  • iki farkli sosyal medya platformunun yonetilme biciminden kaynaklidir. birine dileyen istedigi kadar uyelik acarak uye olabilir iceride diledigi gibi at kosturabilir kafasina gore takilabilir hatta hic bir sey yapmasa bile sanal hayvandir ciftliktir boktur pusurdur gibi oyunlarla zaman gecirebilir. okeye 4. aramak yerine tek basina bilgisayar basindan oturup rahatca oyun oynayabilir, fotograflar koyup baskalarinin fotograflarina bakip sanal abazanlik yapabilir. dolayisiyla ne kadar gereksiz kisi varsa bu sosyal medya platformunda bir araya gelir.
    digerinde ise uye olduktan sonra uzunca bir sure caylaklik modunda bekletir. fotograflarin altinda sanal abazanlik olmaz, okeydir ciftliktir gibi oyunlar bulunmaz dolayisiyla sadece okuyarak bir seyler ogrenmek isteyen kisiler uye olur caylakliktan cikip yazi yazabilir.
    birince icerik metinden olusurken bir digerinde icerik sacma sapan gorsel ogelerden olusur. kabe fotografi paylasip haci oldugunu dusunenler vardir, bilmem ne programinin 10. yili muhabbeti doner ya da sizi gundemle oyalarlarken meclis bunlari bunlari onayladi, sunlari sunlari satti gibisinden seyler doner.
    simdi bu iki farkli sosyal medya playformuna baktigin zaman ozellikle okumaktan bilhassa uzak bir millet oldugumuz icin ssg'yi ulkemizde taniyan pek cikmaz ama zuckerberg'in 7 sulalesini tanirlar.
hesabın var mı? giriş yap