• steam'de de mevcut olan, oynaması bedava uzay gemisi savaş oyunu. tanımı türkçe yapınca da bir tuhaf oluyor ya.

    oyunun sitesi

    oyun oldukça güzel tasarlanmış, geliştirmeye de devam ediyorlar. diğer bedava oyunlarda olduğu gibi para ödemedikçe adam gibi oynayamama durumu yok, para versen de vermesen de her şeye erişimin var.

    oyunda üç ayrı "ırk" var, ve seçtiğiniz ırklar bir "skill tree" gibi dizilmiş. bu ırklardan kontratlar imzalayarak bu skill tree'de level atlıyorsunuz ve bu sırada çeşitli silahlar ve gemiler açabiliyorsunuz. ama bir paralı asker sayıldığınız için her bir ırkın ağacını belirli bir ücret ödeyerek (oyun içi para, gerçek para değil) açıp, bütün gemilerle de oynayabilirsiniz.
  • federasyona hizmet ederek bulunduğum oyun. zaman geçirmek için güzel ve başarılı bi oyun.
  • steam'den ucretsiz yukleyebileceginiz, premium uye olmak disinda para odemek zorunda olmadiginiz uzay gemisi kullandiginiz bir bilgisayar oyunu. ayrica 5 gun ust uste oyunda online olmaniz sonucu 1 gunluk (24 saatlik) premium hakki kazaniyorsunuz.
    uzay gemilerinizi gelistiren ve kapistiran biri olarak oyunu icra ediyor dilerseniz cesitli kooperasyonlara katilip destek alabiliyorsunuz. kooperasyon deyip gecmemek lazim, öyleleri var ki cv tarzi bi basvuru yapiyor yine de alinamayabiliyosunuz, ceo git kendini gelistir de gel diyebiliyor.
    uzay gemisi kullanmanin zevkine kapildiktan sonra, her ne kadar basta alismasi zor olsa da, artik duz araba oyunlari size eglenceli gelmeyebilir, bende oldugu gibi.
  • f2p, p2w bir oyun. lisans satın almadıkça oyundan tad alamazsınız. ücretsiz görünmesine aldanmayın.
  • gelin oynayın zevkli
  • oynayan yazarlar yeşillendirebilir mi ? oyunda gemiler nası yapılandırılmalı ? çaylaklar da yazabilir.
  • 2014 en güzel yılıydı. şu an ölü gibi.
hesabın var mı? giriş yap