• lucas arts'ın star wars temalı yeni oyunu.. oyun rpg olacak ve oyunun yapımı için baldurs gate serilerini yapan bioware ile anlaşıldı..
  • 2003 gibi piyasaya cikacagi soylenen oyun. konsol ve pc versiyonlari olacakmis.
  • zaman olarak sw4 -4000 seçilen hadise.

    harika zaman seçimiyle beni benden alan hadise.

    tam olarak kevin j anderson'ın yarattığı sith dönemine gelmesi harikadır.

    özellikle konuya frredon nadd rising, rise oh the sith gibi öyküleri dahil edip bir şekilde olayı exar kun ve ulic qel droma ile bağdaştırılarsa muhteşem olur.

    zamanın bu denli precise sw4- 4000 olarak verilmesi çok hayran bırakıcı bir olaydır. çünkü bu zaman tam olarak galactic turmoil yaşanan exar kun'un sith kültürüyle tanışmasını ve ortamdaki jedi master'ların önde gidenlerini öldürüp sadece sith'ler ve mandalorelardan oluşan bir orduyla galaksiye hakim olmaya çalıştığı zamana, denk geliyor.

    oyun jedi olup, sithlerin eline vermelik bir hikaye üzerine olabilir...

    merakla bekliyoruz.
  • öncelikle bir karışıklığı düzeltelim; (bkz: knights of the old republic)

    oyun, temmuzda xboxa geliyormuş, tahmini olarak pisilere geliş tarihi ise ikibinüç sonbaharı imiş* (sistem upgrade için vakit kazanmış olduk böylece iyi oldu, gelmesin öyle hemen)
    ayrıca oyunun singıl player olacagını da belirtmişler, multiplayer vs. yokmuş , bu da not olsun.
  • oyunda combat sırasında hesaplamalar turn based üzerinden yapılacak fakat her şey real time gözükecek. star wars dünyasında single player rpg tutar umarız...bi de bunun multiplayer hali için (bkz: star wars galaxies)
  • hem star wars hem rpg olmasi ile beni benden alacagini dusundugum oyun.
    kisaltma ismi bile bi acaip. kings of the old republic: kotor

    sabirsizlikla bekliyoruz, cok az kaldi, sanirim onumuzdeki hafta oynuyor olacagim.
    (bkz: gel ulen artik)
  • bu aksam oynayacagim, normalde kit puan veren sitelerden bile hayvani puanlar alarak heyecanlandıran, gorsel acidan asmis, screen shotlardan hangisini wallpaper yapacagimi sasirdigim oyun.
  • gorsel olarak, ara gecisleri star wars filmi gibi olan, uc tur karakter icerisinden secim yaptıktan sonra başladiginiz oyun, rpg anlaminda gercekten detayli hazirlanmis gibi gorunmekte. karakterin yaptigi her hareket, bir sekilde kayit edilerek, nasil bir kisiliginizin ya da dovus tekniginizin olacagini belirliyor. karakter secimi asamasinda, siklariniz arasindan, eger bir star wars sever iseniz, combat agirlikli bir secim yapmanizi oneririm.
    zaman gecipte ilerledikce, dark sidein teklifleri gelecek gibi gorunuyor ki sanirim oyun o asamaya geldikten sonra daha bir heyecanlanacak.
  • dark side tarafina emin adimlarla ilerlerken, ilk bolumde kurtardigim jedi abla bastila yi dün gece optugum oyun.
    (bkz: smiley koymk istiyorum)
hesabın var mı? giriş yap